Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός  κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από  Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο.


Η διαδικασία ξεκίνησε στις 15.36 και τελείωσε μισή ώρα μετά.155 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ  138 βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ 5 ψήφισαν ΠΑΡΩΝ και 2 απουσίασαν.

Τελικά ο βουλευτής....

του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής είπε ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο ενώ ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Α.Αθανασιάδης μετά από πολλές ακροβασίες και υπό την περίεργη ανοχή του Προέδρου της Βουλής που τον άφησε να πάρει το λόγο και κατά την ψηφοφορία είπε το ΝΑΙ, όπως και ο Θ.Ρομπόπουλος.

Εντύπωση έχει δημιουργηθεί από τους απόντες Γ.Λιάνη και Κ.Καραγκούνη, βουλευτή της Ν.Δ. 

Ο Γ.Λιάνης ήταν αδικαιολογήτως απών ενώ ο Κ.Καραγκούνης ψήφισε ΟΧΙ μέσω επιστολής, κάτι που όμως είναι άκυρο ως αδικαιολογήτως απόντας.
Όμως εξέπληξε και ο βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ  κύριος Γιουματζίδης ο οποίος ψήφισε μεν ΝΑΙ αλλά συντάχθηκε όπως είπε με τον Α.Αθανασιάδη.

Το ΟΧΙ του κυρίου Κουρουμπλή τον έφερε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με σχετική επιστολή του Γ.Παπανδρέου προς τον Πρόεδρο της Βουλής ενώ και η Ε.Παπαδημητρίου πλήρωσε με τη διαγραφή της από τη Ν.Δ το ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια