Αυτό το καλοκαίρι κάνε διακοπές σαν άντρας

Αυτό το καλοκαίρι κάνε διακοπές σαν άντρας
Ισλανδία, Λας Βέγκας, Nurburgring, Πράγα και μια εβδομάδα μακριά από τον πολιτισμό. Απλά και αντρίκια!
Τι σκέφτεσαι για διακοπές αυτό το καλοκαίρι, μια εβδομάδα στη Μήλο με τους κολλητούς σας, υπό την απειλή της παντόφλας; -10 πόντοι (λόγω πρότερου εντίμου βίου)!

Πέντε μέρες στους ειδυλιακούς Παξούς οι δύο σας; Κίτρινη κάρτα μαν και συστάσεις για αντισυναδελφικό παιχνίδι!

10 μέρες στο εξοχικό των γονιών της με την αδελφή της, την καλύτερη της φίλη και τους άντρες τους; Οριστική διαγραφή από τα μητρώα αρρένων της κοινότητας και του δήμου που.....

είσαι γραμμένος, αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης, απαγόρευση ανάγνωσης του ΜΕΝ 24 για 12 μήνες χωρίς αναστολή και άμα σε πετύχουμε μπορεί να σου κάνουμε και το προφίλ με προβολή στην κεντρική σελίδα και όλα τα social media για παραδειγματισμό!

Οχι φίλος. Αυτό το καλοκαίρι είναι το καλοκαίρι της αντρίλας. Μόνος σου (ναι, γιατί;) ή με ένα δύο κολλητους σε αυστηρά αντρικούς προορισμούς και αυστηρά αντρικές απολαύσεις.

Ξεκινάω με τα light για να καταλήξω στα hardcore

10 μέρες στην Ισλανδία
Μη μου πεις τώρα τι θα κάνεις στην ξενέρωτη Ισλανδία... Θα θεραπεύσεις το πολύπαθο κορμί σου στη Γαλάζια Λίμνη, θα κάνεις τρέκινγκ σε παγετώνες που ούτε να τους προφέρω μπορώ, θα δεις τον Ήλιο να ανατέλλει πριν δύσει (τον Ιούνιο), θα τρως σάπιο ακέφαλο καρχαρία θαμμένο για μήνες προκειμένου να ζυμωθεί (χακάρλ το λένε), θα πιεις Μαύρο Θάνατο (Μπρένιβιν) ότι δηλαδή και ο Μπαντ στο Kill Bill VOl. 2 και θα ακούσεις ωραίες ροκ μπάντες στα μπαράκια του Ρέικγιαβικ!

 

Testosterone factor: 7,8

Bonus: Οι Ισλανδοί μιλάνε καλά αγγλικά και παρά την πρώτη εντύπωση οι Ισλανδοί είναι εξυπηρετικοί και φιλικοί.

Hot tips
Ψηλά το κεφάλι, οι πινακίδες δε λένε παπακιές ειδικά στη μέση του πουθενά.

Οι πτήσεις μέσω κεντρο και βόρειοευρωπαικών πρωτευουσών είναι φτηνότερες. Μπορείς άνετα να κολλήσεις ένα Ελσίνκι ή μια Βαρσοβία στην ιδια τιμή.

Μια βδομάδα στο Λας Βέγκας 
Οι καρχαρίες (που είδες στο Rounders) μαζεύονται στο Bellagio και το Venetian, η "φτωχολογιά" παίζει $1-$2 και $2-$5 no limit Holdem στο MGM Grand και στο Mandalay Bay και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις cash game ή τουρνουά στα κυβικά σου. Το Λας Βέγκας όμως δεν είναι μόνο η παγκόσμια πρωτεύουσα του πόκερ. Γύρω γύρω θα βρεις από sky diving σε τουρμπίνα και γκαλερί τέχνης μέχρι ενυδρεία με καρχαρίες και μια μικρογραφία της Βενετίας όπου μπορείς να κάνεις βόλτα με γόνδολα και γονδολιέρη. Μόνο τα ζαγοροχώρια δε θα δεις μπροστά σου.

 

Testosterone factor: 8,4 (αναλόγως πόσο καλό poker παίζεις)

Bonus: Τα καλύτερα στριπτιτζάδικα στον κόσμο ή Gentlemans Clubs όπως τα λένε!

Hot Tips 
Θυμίσου ότι no limit cash παίζεις οταν έχεις τουλάχιστον 300 big blinds και έχεις βάλει στην άκρη τα χρήματα της επιστροφής, της σίτισης και των μετακινήσεων.

Αν πας για να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στο Holdem, μένεις σε ένα ξενοδοχείο και μετακινείσαι με ταξί. Αν πας για τα γύρω γύρω η φτηνότερη λύση είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου.

3 μέρες στο Nurburgring 
Οταν ο Τζάκι Στιούαρτ νίκησε στο Grand Prix του Nurburgring το 1957 ένιωσε ότι έφτασε στο αγωνιστικό του απόγειο, ότι ξόρκισε τον οδηγικό του δαίμονα. Μερικά χρόνια μετά σταμάτησε. Εσύ, τώρα, μπορείς να ξορκίσεις τους δικούς σου οδηγικούς δαίμονες αφού στην πίστα προσφέρονται μαθήματα και ξεναγήσεις σε ερασιτέχνες. Μπορείς να κάνεις μια βόλτα με το "ταξί" της πίστας (μια BMW M5 500 ίππων) για 400 ευρώ το γύρο και δώρο τη σακούλα του εμετού, να ντριφτάρεις σε στεγνό και σε βρεγμένο με μια Caterham ή να κάνεις μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης με παλιές καραβάνες του Grand Turismo.

 

Testosterone factor
: 9,0

Hot Tips 
Στην περιοχή υπάρχει και το Schloss Neuenhof, ενα κάστρο με εκπληκτικούς κήπους αλλά αυτά δεν είναι και πολύ αντρικά πράγματα. Καλύτερα να επισκεφτείς τις μπυραρίες της περιοχής.

Μία εβδομάδα μακριά από τον πολιτισμό 
Μη βροντοχτυπάς της χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες... και τι καλύτερο από μια εβδομάδα αγροτουρισμού. Τα καταλύματα στις πιο ορίτζιναλ καταστάσεις δεν έχουν καν ρεύμα ενώ στις πιο προχωρημένες προσφέρουν δραστηριότητες όπως παραπέντε, ορειβασία και ποδηλασία. Από αγροτικές δουλειές... δε θα μάθεις να σφάζεις κατσίκι, αλλά μπορείς να παρακαλουθήσεις πως γίνεται το τυρί, να ζυμώσεις ψωμί και να καλλιεργήσεις τη γη να βοσκήσεις να πρόβατο. Φυσικά το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μια βδομάδα στο χωριό μαζεύοντας αμύγδαλα ή σταφύλια τον Αυγουστο. Αλλά αν δεν το πληρώσεις δεν είναι το ίδιο, είναι;

 

Testosterone factor: 9,2

Hot Tips 
Επειδή οι παροχές διαφέρουν από ξενώνα σε ξενώνα ζήτησε αναλυτικές πληροφορίες πριν κλείσεις.

Κράτα στις αποσκευές σου μερικά είδη ανάγκης (μπύρες, πατατάκια κλπ)

5 μέρες στην Πράγα 
Η Πράγα δεν είναι μόνο κρύσταλλα Βοημίας, μεσαιωνικά κάστρά και περίπατοι στις όχθες του Μολδάβα. Η Πράγα είναι πρωτίστως Ευα Χερτζίκοβα, Καρολίνα Κούρκοβα, Πέτρα Νέμκοβα και Ντανιέλα Πέστοβα δηλαδή εντυπωσιακές γυναίκες. Και δεν υπάρχει πιο αντρίλα τρόπος να το διαπιστώσεις από μια βόλτα σε Cabaret Carioca, Paradise, Darling Cabaret Bar, Captain Nemo και Banco. Αν ψάχνεσαι για για τα περαιτέρω έφυγες για κ5-Relax που διαθέτει σάουνα, μπαρ και σουίτες σε ότι στιλ μπορείς να φανταστείς.

  

Testosterone factor
: 10,0

Bonus: Τα pub crawls της Πράγας συναγωνίζονται σε φήμη αυτά της Αγγλίας

Hot Tips 
Προσοχή στους πορτοφολάδες, τους τσαντάκηδες και τους ταξιτζήδες! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια