Χάος από τη διακοπή ρεύματος - Εγκλωβισμένοι πολίτες στα ασανσέρ


Συνεχίζονται τα βάσανα των πολιτών από τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που εμφανίζονται ανυποχώρητοι και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Οι διακοπές ρεύματος αυξάνονται σε διάρκεια και έκταση. Στην Αττική....
θα γίνονται διακοπές συνεχώς μέχρι τις 11 το βράδυ, δηλαδή και σε ώρες εκτός αιχμής ενώ η διάρκειά τους ανά περιοχή φθάνει πλέον τις δύο ώρες.

Το πιο μετρήσιμο μέγεθος από τα προβλήματα είναι οι εγκλωβισμένοι σε ασανσέρ. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 100 κλήσεις από το πρωί ως το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι έμποροι έχουν απώλειες καθώς βλέπουν τα προιόντα που θέλουν ψυγείο να αλλοιώνονται, δουλειές μένουν στη μέση, συσκευές βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Σκληραίνει η κόντρα ΔΕΗ - ΓΕΝΟΠ

Στο μεταξύ σκληραίνει η κόντρα της διοίκησης με το σωματείο, με την πρώτη να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κριθεί η απεργία παράνομη. Η υπόθεση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα. 

Η διοίκηση της ΔΕΗ καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποκαταστήσει τις ποσότητες ρεύματος, δηλαδή ουσιαστικά καλεί τους συνδικαλιστές να λειτουργήσουν και πάλι τις τρεις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο. 

Που θα κοπεί το ρεύμα από το απόγευμα
  
Η ΔΕΗ έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των περικοπών στην ηλεκτροδότηση για την Αττική κατά τις μεσημβρινές, απογευματινές και βραδυνές ώρες. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17.00-19.00: Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.

19.00-21.00: Πέραμα, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Άνω Λιόσια.

21.00-23.00: Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Αίγινα, Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ελληνικό, Πατήσια, Πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου, Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίο Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια