Τριήμερο με βροχές και καταιγίδες! - Διαβάστε πρόγνωση ανά περιοχές


Προσοχή στους δρόμους,συμβουλεύει η Τροχαία για το τριήμερο που αναμένεται να είναι βροχερό και συννεφιασμένο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν όλη τη χώρα, απογοητεύοντας τους εκδρομείς του τριημερου του Αγίου Πνεύματος.

Οι βροχές ξεκινούν από....

το Σάββατο το απόγευμα από την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου. Από τη νύχτα ωστόσο εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα, ενώ και η θερμοκρασία θα πέσει.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που σιγά σιγά θα αυξηθούν. Στα ορεινά θα πέσουν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 30 βαθμούς. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, σύννεφα θα αρχίσουν να μαζεύονται από το μεσημέρι. Το απόγευμα θα πέσουν οι πρώτες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός χαλάει από το μεσημέρι του Σαββάτου. Το βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία ανοιξιάτικη από 20 ως 29 βαθμούς. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Το απόγευμα η ΕΜΥ περιμένει σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί και εδώ από 20 ως 29 βαθμούς.

Για όσους μείνουν στην πόλη. 
Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι αίθριος και από το μεσημέρι θα έχουμε συννεφιά. Η θερμοκρασιά θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε συννεφιά από το μεσημερι με πιιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. 

Ο καιρός της Κυριακής

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι περιμένουμε και για την Κυριακή κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στα νησιά θα έχουμε εναλλαγή συννεφιάς και λιακάδας ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο σε σχέση με χτες. 

Τη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος, θα έχουμε σποραδικές βροχές και μεμονωμενες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά όλης της χώρας αλλά και στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Βροχές θα έχουμε και στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή.

Στην Αττική, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 28 με 30 βαθμοί κελσίου.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια