ΩΡΑ 16.50 Οι Αγανακτισμένοι δεν υποχωρούν! Και στο Σύνταγμα και στην Ερμού πολίτες κάθε ηλικίας


- ΩΡΑ 16.51 Τα ΜΑΤ μπήκαν πάλι στο Σύνταγμα
- Ο κόσμος βρήκε καταφύγιο στην Ερμού και φωνάζει "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία"
- Επιμένουν ακόμα στο καταστροφικό τους έργο οι προβοκάτορες
- Οι διοργανωτές καλούν από τα μικρόφωνα τον κόσμο να μην φύγει από το Σύνταγμα
- Δεκάδες προσαγωγές - 2 αστυνομικοί τραυματίες και 4 πολίτες


Για περισσότερες από 20 ημέρες χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες λαού κατέβαιναν ειρηνικά στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. 

Για περισσότερες από 20 ημέρες δεν είχε ανοίξει ρουθούνι στο Σύνταγμα. Και σήμερα, την πιο κρίσιμη ημέρα, την.... ημέρα που υπολογίζεται οτι πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμος....

βρέθηκε στους δρόμους, εκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί - άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και επιχειρούν εδώ και ώρες να αμαυρώσουν την συγκέντρωση!

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, τα παιδιά με τα κράνη και τις κουκούλες ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο. 
Ξέσπασαν επεισόδια την στιγμή που έφτασε στην Βουλή η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι κουκουλοφόροι - προβοκάτορες άρχισαν να πετούν μολότωφ στους αστυνομικούς, οι Αγανακτισμένοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν αλλά εδώ και σχεδόν μια ώρα το σχέδιο εισβολής των κουκουλοφόρων είναι σε ισχύ και δεν λέει να κοπάσει.

Και λίγο πριν τις 3 το μεσημερι και ενώ ο κόσμος άρχιζε πάλι να πυκνώνει στο Σύνταγμα και να ενώνεται και πάλι για να διαδηλώσει ειρηνικά οι προβοκάτορες εμφανίστηκαν ξανά και οι μολότωφ άρχισαν να πέφτουν βροχή. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν με χημικά και η κατάσταση έχει γίνει αποπνικτική! Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα αστυνομικοί αλλά και κουκουλοφόροι έδωσαν την χαριστική βολή στους Αγανακτισμένους. Η αστυνομία έκανε επιχείριση στην πλατεία στην οποία έχει αραιώσει πολύ ο κόσμος. 

'Ομως ο κόσμος δεν έφυγε! Εχουν διασκορπιστεί στο πάνω μέρος της πλατείας, στα γύρω στενά και κυρίως στην Ερμού και από εκεί φωνάζουν ρυθμικά τα συνθήματά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια