ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ: Oι αστυνομικοί ήθελαν στριπτίζ


Γυμνή μπροστά στα μάτια αστυνομικών αναγκάστηκε να χορέψει νεαρή στο Μεξικό, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Το βίντεο από το στριπτίζ, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις (Vid)


Να γδυθεί και να χορέψει μπροστά τους ανάγκασαν 15 αστυνομικοί μια νεαρή κοπέλα σε αστυνομικό τμήμα της Τιχουάνα στο Μεξικό.
Η νεαρή είχε συλληφθεί μαζί με έναν φίλο της  μετά από έλεγχο της  αστυνομίας όταν βρέθηκαν πάνω της κλεμμένες πιστωτικές κάρτες τραπεζών.
Στο 5λεπτο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας  από την εφημερίδα El Mexicano, διακρίνει κανείς 3 γυναίκες αστυνομικούς μεταξύ των ανδρών!

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι αστυνομικοί θα τους απελευθέρωναν εάν η κοπέλα χόρευε γυμνή. Το πρόσωπο της νεαρής είναι θολό στο βίντεο αλλά εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει ότι αρχικά στέκεται κοντά σε ένα τραπέζι διστακτικά και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της.
Ενώ έχει σταθεί γονυπετής και έχει βγάλει τα εσώρουχά της ένας αξιωματικός την αγγίζει στο στήθος ενώ την ίδια στιγμή οι συνάδελφοί του γελάνε.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 2  Μαρτίου αλλά  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της  El Mexicano την Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αποφάσισαν να αναστείλουν τις άδειες και των 15 αστυνομικών έως ότου αποφασίσει η δικαιοσύνη την ποινή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια