ΠΑΤΡΑ: Είχε διπλή ερωτική σχέση και το έμαθαν... από το facebook


Επί αρκετό καιρό διατηρούσε... διπλή ερωτική σχέση αλλά καμία από τις δύο δεν τον είχε αντιληφθεί. Και μάλιστα η μία ήταν η... αρραβωνιαστικιά του!
Ο λόγος για γνωστός νεαρό γνωστό Πατρινό, γνωστό από το περίεργο όνομά του, και ο οποίος φαίνεται πως...

είπε να κάνει μια παρασπονδία αλλά αυτό ήταν που τον οδήγησε σε πλήρη σύγχυση και πραγματικό μπέρδεμα ως προς το τι ήθελε και αισθανόταν. 
Ενώ είχε ήδη περάσει δακτυλίδι αρραβώνα με τη γυναίκα, με την οποία συνδεόταν ερωτικά για αρκετό καιρό, γνώρισε μία δεύτερη με την οποία ξεκίνησε ως απλή σεξουαλική περιπέτεια. Μάλλον «κόλλησε» με αποτέλεσμα οι συναντήσεις του μ' αυτήν να μη σταματούν. Ο καιρός πέρασε, ενώ μία έβαζε και μία έβγαζε τη βέρα από το χέρι, ανάλογα με το ποια βρισκόταν δίπλα του. Όσο για την «παράνομη» σχέση του, εκείνη είχε ήδη αρχίσει να ονειρεύεται ένα «λαμπρό» μέλλον μαζί του έχοντας γοητευτεί από τον τρόπο που της φερόταν. Θεωρούσε μάλιστα ότι ήταν αρκετά σοβαρή περίπτωση.
Όμως οι ερωτικές του προτιμήσεις άρχισαν να γίνονται όλο και πιο πολύ... προχωρημένες, με αποτέλεσμα η ίδια να συγκρατηθεί και να αρχίσει να βάζει τον εαυτό της σε υποψίες. Και τι εννοούμε όταν λέμε... «προχωρημένες»; Ότι την ώρα του σεξ τής μιλούσε για φαντασιώσεις με τρίτα πρόσωπα και αυτό μέχρι που της το ανέφερε και εκτός... σεξ, λέγοντάς της ότι θα ήθελε να συμπεριφερθούν πιο... «ελεύθερα» στην ερωτική τους ζωή και να μην απολαμβάνουν το σεξ μόνον οι δυο τους αλλά και με άλλα άτομα μαζί! 
Του αρνήθηκε και τη... χώρισε
Μόλις άρχισε να λέει τέτοια, όμως, η νεαρή -που ακόμα δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν η... παράνομη σχέση του συγκεκριμένου άνδρα- σκέφτηκε πολύ διαφορετικά. Αποφάσισε να του ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν διατεθειμένη να αλλάξει τις ερωτικές προτιμήσεις της και ότι η επιλογή της ήταν να είναι μόνον οι δυο τους στο κρεβάτι. Τότε εκείνος της ζήτησε να διακόψουν. Το θέμα είναι ότι την επόμενη κιόλας ημέρα, η νεαρή είδε το προφίλ του στο facebook ήταν στην κατηγορία για την προσωπική κατάσταση είχε κάνει αλλαγή και είχε βάλει τη λέξη: «αρραβωνιασμένος». Όπως ήταν φυσιολογικό, η ίδια... έπεσε από τα σύννεφα και ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω ανακάλυψε ότι ο αρραβώνας ίσχυε και ενώ εκείνος ήταν μαζί της...

dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια