Γνωστά τα στοιχεία του δράστη της Πεύκης


Ταυτοποιήθηκε, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, ο δράστης της επίθεσης στους αστυνομικούς στην Πεύκη. Τον αναγνώρισαν οι γονείς του
Από τη δημοσιευμένη φωτογραφία που...
έδωσε η αστυνομία, οι γονείς του νεαρού αναγνώρισαν στο πρόσωπο του τραυματισμένου άντρα, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, το γιο τους.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεαρού δράστη, ενός από τους δύο που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην Πεύκη.
Πρόκειται για έναν 21 ετών φοιτητή των ΤΕΙ σε περιοχή εκτός της Αττικής, το όνομα του οποίου το έχει πλέον η ΕΛΑΣ, αλλά δεν το γνωστοποιεί προς το παρόν, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Το χρονικό της Επίθεσης
Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης πήγε στην Πεύκη το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να ελέγξει δύο υπόπτους, μετά το τηλεφώνημα για ύποπτες κινήσεις.
Οι αστυνομικοί αμέσως μόλις έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν τουλάχιστον πέντε σφαίρες και ανταπέδωσαν τα πυρά. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί - ο ένας πολύ σοβαρά.
Τραυματίστηκε επίσης και ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ένας εκ των δραστών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάνω του βρέθηκε γεμιστήρα όπλου. Οι αστυνομικοί φορούσαν αλεξίσφαιρα, τα οποία σταμάτησαν τις σφαίρες.
Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και ο πολίτης στον Ερυθρό Σταυρό όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ένας εκ των αστυνομικών, ο οποίος έχει δεχθεί σφαίρα στην κοιλιά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ένας εκ των δραστών, αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, έκλεψε το περιπολικό, το οποίο εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην οδό Θεσσαλονίκης 16 στην Κηφισιά.
Μέσα στο περιπολικό βρέθηκε όπλο που ανήκει σε αστυνομικό, ενώ ο κακοποιός διέφυγε και αναζητείται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια