Τον πρόδωσε ο υπολογιστής του


Στη φυλακή λόγω ενός Backup στον υπολογιστή του κατέληξε ένας διακινητής παιδικής πορνογραφίας. Έκανε το μοιραίο λάθος να δηλώσει την απώλεια εγγράφων μετά το σέρβις

Ούτε οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, των Η.Π.Α  δεν πίστευαν τον...
τρόπο που πιάστηκε στη φάκα ο Ian Hartley,  διακινητής  φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας
Όλα άρχισαν πέρσι όταν επισκέφτηκε ένα μαγαζί  επισκευής υπολογιστών ζητώντας από τους υπάλληλους να κάνουν backup στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.
Όταν επέστρεψε μετά από μερικές μέρες και τον παρέλαβε διεπίστωσε ότι έλειπαν ορισμένες φωτογραφίες  παιδικής πορνογραφίας.
Εκεί έκανε το μοιραίο λάθος... τηλεφώνησε στο μαγαζί και δηλώντας την  απώλεια  κάποιων εγγράφων, χωρίς βεβαίως να πει ότι ότι πρόκειται για φωτογραφίες  παιδικής πορνογραφίας.
Επιστρέφοντας τον υπολογιστή στον τεχνικό τον παρακάλεσε να ψάξει που βρίσκονται τα χαμένα αρχεία. Για κακή του τύχη αυτά όχι μόνο βρέθηκαν αλλά τα είδε και ο τεχνικός.
Σαστισμένος κάλεσε άμεσα τις αρχές να δηλώσει το παράνομο περιεχόμενό τους. Το μόνο που έπρεπε να γίνει πλέον ήταν να συλλάβουν τον Hartley ο οποίος αντιλήφθηκε τι έγινε και δεν πήγε πότε στο κατάστημα να ζητήσει τον υπολογιστή του.
Τότε είναι που ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό του FBI σε όλη την πολιτεία της Virginia ώστε να εντοπιστεί. Ένα χρόνο μετά κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Σήμερα είναι προφυλακισμένος και περιμένει τη δίκη του.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια