Σε νέο διαμέρισμα στο Μανχάταν ο Ντομινίκ Στρος Καν


Σε νέο διαμέρισμα στο Μανχάταν ο Ντομινίκ Στρος Καν

Ήθελε κάτι πιο άνετο

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν είναι έτοιμος πλέον να μετακομίσει σε ένα νέο και πιο άνετο διαμέρισμα όπου θα παραμένει επιτηρούμενος επί 24ώρου από ένοπλη συνοδεία, περιμένοντας.... την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας πάνω στις κατηγορίες που τον βαρύνουν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, καμαριέρας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ο πρώην κορυφαίος αξιωματούχος του ΔΝΤ, που υπέβαλλε την παραίτησή του την περασμένη Τετάρτη, λίγες ώρες προτού ο δικαστής στο Μανχάταν εγκρίνει την αίτηση αποφυλάκισης από τις φυλακές Ράϊκερς η οποία αρχικά είχε απορριφθεί, φιλοξενείται από την Παρασκευή σε ενοικιασμένο διαμέρισμα στο νότιο Μανχάταν σε αριστοκρατικό συγκρότημα της εποχής του μεσοπολέμου και τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει σε καταλληλότερο χώρο, μετά την έγκριση που δόθηκε από το δικαστή την Τετάρτη.

«Ο δικαστής ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη συμφωνία των ενδιαφερομένων μερών, να μετακινηθεί σε νέα τοποθεσία», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Πολιτειακών Δικαστηρίων της Νέας Υόρκης, Ντέϊβιντ Μπουκστέϊβερ, ο οποίος όμως διευκρίνησε ότι δεν γνωρίζει ούτε το που, ούτε το πότε θα μετακινηθεί ο Στρος Καν.

Οι συνήγοροι του Γάλλου Σοσιαλιστή πολιτικού που φερόταν ως επικρατέστερος για να διαδεχθεί το Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλική προεδρία το 2012, έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες και ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή για το επόμενο ραντεβού με τους δικαστές που έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια