Φυλακές Δομοκού: Μπολάνο για Κορκονέα: «Θα τον ξαναδείρω»!


Δυο  φορές έχουν βρεθεί ως τώρα  αντιμέτωποι μέσα στις φυλακές  Δομοκού όπου αναγκαστικά συνυπάρχουν, αλλά και τις δυο ο προφυλακισμένος αντιεξουσιαστής Νταμιάνο Μπολάνο…
ξυλοφόρτωσε αλύπητα τον καταδικασμένο για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου Επαμεινώνδα Κορκονέα! Κι όπως λέει, θα το… ξανακάνει!
    
Ο κατηγορούμενος  ως μέλος της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα Indymedia με την οποία παραδέχεται την συμμετοχή του στην οργάνωση, αυτοχαρακτηρίζεται ως «περήφανο μέλος» της και «αιχμάλωτος πολέμου» και, μεταξύ άλλων, περιγράφει τα δυο περιστατικά που προκάλεσε με τον Κορκονέα τα οποία του κόστισαν κατηγορίες για πειθαρχικό παράπτωμα και στέρηση της δυνατότητας εργασίας μέσα στην φυλακή.
      
«Παραμένω επιτιθέμενος ακόμα και μέσα στην φυλακή… Δεν υπάρχουν για μένα περιθώρια υποχώρησης, ούτε στη σκέψη ούτε στη δράση μου, για οποιονδήποτε λόγο» προσθέτει στην επιστολή του ο νεαρός κρατούμενος, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάθε φορά που θα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κορκονέα θα πράττει το ίδιο, αφού το θεωρεί χρέος του προς τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια