Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια


Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια

Ξεπερνούν τις εξήντα οι προσαγωγές

Μεγάλος αριθμός οπαδών της Α.Ε.Κ. κινήθηκε οργανωμένα, και στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την οδό Χαριλάου Τρικούπη σύμφωνα...
με την ανακοίνωση της Αστυνομίας και επιτέθηκε με σφοδρότητα με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες εναντίον Αστυνομικών Δυνάμεων που είχαν παραταχθεί στο σημείο, με σκοπό να αποτρέψουν συμπλοκές με οπαδούς Συνδέσμου του Π.Α.Ο. που υπάρχει σε μικρή απόσταση. 

Η ανακοίνωση συμπληρώνει ότι: «νωρίτερα, οπαδοί της ΑΕΚ είχαν δεχθεί λεκτική επίθεση από οπαδούς του Π.Α.Ο. όταν διέρχονταν μπροστά από το Σύνδεσμο. 

Λίγο αργότερα, μεγάλη ομάδα οπαδών της Α.Ε.Κ., κινούμενη οργανωμένα με δίκυκλα στην περιοχή του Ζωγράφου, προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, σε καταστήματα, σε δύο οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και στα γραφεία Συνδέσμου του Π.Α.Ο., ενώ συγκρούστηκαν με μικρή ομάδα οπαδών του Π.Α.Ο. που βρισκόταν στο Σύνδεσμο.

Περίπου στις 6.45 μμ, ομάδα οπαδών Συνδέσμου του Π.Α.Ο. προκάλεσαν φθορές σε δύο λεωφορεία μεταφοράς φιλάθλων της ΑΕΚ, που κινούνταν στη Λ. Αλεξάνδρας, ενώ επιτέθηκαν και σε Διμοιρία της Αστυνομίας που επενέβη για την προστασία των λεωφορείων.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν εννέα Αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Από τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των προαναφερόμενων ομάδων, τραυματίστηκαν δύο οπαδοί. 

Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί εξήντα και έχουν συλληφθεί δέκα άτομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Αθηνών».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια