Τραβάει άσους… κούπα!


Τραβάει άσους… κούπα!

Μπλόφα ή απλό… ανακάτεμα της τράπουλας;

Ό,τι κι αν ήταν οι αλλαγές που πρόβαρε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ενδεκάδα, εκείνη που θα… ψάξει εκδίκηση την Κυριακή από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν αποκλείεται τελικά να αποτελείται από (σχεδόν) τους ίδιους που έφεραν την κούπα του Κυπέλλου στην ΑΕΚ.

Η μη χρησιμοποίηση των Δέλλα και Γεωργέα στα διπλά των περασμένων προπονήσεων άφηνε… ανοικτό το ενδεχόμενο -από πλευράς Χιμένεθ- να τους αφήσει εκτός ενδεκάδας την Κυριακή. Όχι μόνο για να τους ξεκουράσει, αλλά και για να τους έχει «φρέσκους» στο ντέρμπι που ακολουθεί -τρεις μόλις μέρες μετά- με τον Παναθηναϊκό.

Δεδομένης, ωστόσο, της σημασίας της νίκης (που σε συνδυασμό με τη δύσκολη έξοδο του Παναθηναϊκού στην Τούμπα μπορεί να φέρει απ’ την πρεμιέρα την ΑΕΚ στη κορυφή), δεν αποκλείεται τελικά η… ξεκούραση να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε από την προπόνηση της Παρασκευής.

Στο δίτερμα που έγινε σε αυτή, λοιπόν, οι Δέλλας και Γεωργέας συμπεριλήφθηκαν κανονικά στους βασικούς -ο μεν δίπλα στον Ματέος (με τον Μανωλά, πάντως, να δοκιμάζεται επίσης) και ο δε στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό -ελλείψει του τιμωρημένου Καράμπελα- έπαιξε ο Λαγός και τις θέσεις των χαφ στο ρόμβο πήραν οι Ντιόπ (σε ρόλο «σκούπας») Μάκος και Μίτσελ.

Ως επιτελικός αγωνίστηκε ο Γκερέιρο (με τον Καφέ να τον αντικαθιστά στη συνέχεια), ενώ δίδυμο στην επίθεση ήταν ο Μπαχά και ο Λυμπερόπουλος (με τον Έντερ να δοκιμάζεται επίσης στη θέση του). Αν, λοιπόν, ο Μανωλάς διατηρηθεί δίπλα στον Δέλλα, η (αναγκαστική) αλλαγή του Καράμπελα με τον Μίτσελ κι εκείνη του Γκερέιρο με τον Μπλάνκο θα είναι οι μοναδικές που θα έχει η ΑΕΚ σε σχέση με τον τελικό.

Περισσότερο… φως, πάντως, στις προθέσεις του Χιμένεθ για την Κυριακή θα πέσει ενδεχομένως στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την πρεμιέρα των play-off. 


Πηγή: sportfm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια