"Δεν μετανιώνω για ό, τι είπα"


"Αν συνέβαινε παρόμοιο περιστατικό, πάλι τα ίδια θα του έλεγα", είπε χαρακτηριστικά στον Real FM ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της ΝΔ για το επεισόδιο με το βουλευτή του ΛΑΟΣ...
Ι. Κοράντη. Έκοψαν την "καλημέρα". Απαράδεκτη θεώρησε την επιλογή του για προσχώρηση στο ΛΑΟΣ

Επέμεινε στα περί δικαιολογημένης αγανάκτησης ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης στον Real Fm και στο Νίκο Χατζηνικολάου, για το επεισόδιο που προκάλεσε εις βάρος του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή στη Βουλή.
"Προκειμένου να με πεις κλέφτη καλύτερα να με πεις αλήτη", τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ προκειμένου να δικαιολογηθεί για τις ακατανόμαστες ύβρεις εναντίον του  κ. Κοραντή.
Όπως υποστήριξε, εάν δεν αντιδρούσε έντονα όλοι θα σήμερα θα είχαν διερωτηθεί για τους λόγους που φοβήθηκε.
Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε μάλιστα πως εάν συνέβαινε πάλι παρόμοιο περιστατικό, πάλι τα ίδια  θα έλεγε στον βουλευτή του ΛΑΟΣ,  αν και … λιγότερα σε σχέση με όσα του είπε στο γνωστό επεισόδιο.
Υποστήριξε επίσης ότι δεν λέει καλημέρα εδώ και μήνες με τον κ. Κοραντή, επειδή θεωρεί απαράδεκτη την προσχώρησή του στον ΛΑΟΣ,  από την στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ τον είχε τοποθετήσει διοικητή της ΕΥΠ.
Για τον ίδιο λόγο είπε ότι εκτίμησε σαν ειρωνική την κίνησή του να του πει καλημέρα μία μόλις ημέρα μετά τις εναντίον του αιχμές ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για το θέμα των υποβρυχίων.
Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε όμως ότι λέει καλημέρα με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμναχίας  ΝτΌΡΑΣ Μπακογιάννη, παρότι και αυτή έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ.
Για μία ακόμη φορά ο κ. Μεϊμαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει μάχιμος στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου, αλλά διευκρίνισε πως σε αυτές τις εκλογές θα βρίσκεται στο πλευρό του  προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά.
Επιφυλάχθηκε ακόμη για τη στάση που θα πρέπει να  κρατήσει η ΝΔ, εάν στις 15 Μαΐου η κυβέρνηση ανακοινώσει νέα πολύ σκληρά μέτρα που θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές κυβερνήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρότι ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κάλυψε διακριτικά τον πρώην υπουργό για τη στάση του, αρκετά στελέχη του κόμματος, όπως ο γ.γ. της ΚΟ Κ. Τασούλας και  Κυρ.Μητσοτάκης εξέφρασαν την ενόχλησή τους για το επεισόδιο με Κοραντή.
Ενόχληση φέρεται να υπάρχει και σε καραμανλικά στελέχη, λόγω της ιδιότητάς του κ. Μεϊμαράκη ως προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος  Καραμανλής". 
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια