Δύο μαθήτριες έπεσαν αναίσθητες από το ποτό


Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο κατέληξαν χθες το βράδυ δύο μαθήτριες στο Ηράκλειο, οι οποίες κατανάλωσαν ποσότητα κρασιού, γιορτάζοντας τη λήξη του σχολικού έτους. Περίπου στις 11 έχασαν τις αισθήσεις τους με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο


Τη στιγμή που οι αστυνομικοί έλεγχοι περιορίζονται σε καφετέριες και μπαρ όσον αφορούν την εγκατάσταση ταμπέλας που απαγορεύει την είσοδο σε ανήλικους, άλλο ένα περιστατικό καταδεικνύει αφενός την ανεπάρκεια των ελεγκτικών μηχανισμών κι αφετέρου το σκεπτικό των ίδιων των μαθητών, τους οποίους φαίνεται πως δεν "άγγιξε" καν ο θάνατος της 16χρονης Στέλλας από το Ρέθυμνο.
Αυτή τη φορά δύο μαθήτριες του Καπετανάκειου Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, γιορτάζοντας με τους συμμαθητές τους την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα να πέσουν αναίσθητες  περίπου στις 11 χθες το βράδυ και να καταλήξουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Οι μαθήτριες χαίρουν άκρας υγείας και δε διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ωστόσο το νέο αυτό κρούσμα κατανάλωσης αλκοόλ από μαθητές καταδεικνύει την ανεπάρκεια των μηχανισμών να ασκήσουν τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους.
Kαι νέο κρούσμα-Στο νοσοκομείο 13χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Στο νοσοκομείο Ρόδου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ 13χρονη, εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν την ανήλικη και την προέτρεψαν να πιει αλκοόλ, ενώ την παρενόχλησαν σεξουαλικά.
Οι γονείς της 13χρονης συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι δύο άγνωστοι άνδρες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου το οποίο διενεργεί προανάκριση ενώ έχει διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Πηγή: Cretalive

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια