ΚΡΗΤΗ: Καλόγερος άφησε έγκυο γυναίκα και πέταξε τα ράσα


Ποια από τις δύο αγάπες είναι πιο δυνατή; Η αγάπη για το Θεό ή η αγάπη για μια γυναίκα και τον έρωτα; Δύσκολο και ρητορικό το ερώτημα αλλά εξίσου δύσκολη και η απάντηση...

Ποια από τις δύο αγάπες είναι πιο δυνατή; Η αγάπη για το Θεό ή η αγάπη για μια γυναίκα και τον έρωτα; Δύσκολο και ρητορικό το ερώτημα αλλά εξίσου δύσκολη και η απάντηση. Το δίλλημα σύμφωνα με το flashnews.gr αντιμετώπισε και ένας ιερωμένος στο νησί, που όταν έμαθε οτι η αγαπημένη του ήταν έγκυος το παιδί τους αποφάσισε να "αφήσει την εκκλησία" και να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο που θα έφερνε στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους.
O έρωτας του καλόγερου με τη νέα "γεννήθηκε" κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων του πρώτου στα οποία εντάσσονταν και η συναλλαγή με κάποια καταστήματα, σε ένα από τα οποία γνώρισε και την κοπέλα. H αρχική γνωριμία έγινε έρωτας. Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν φαντάζονταν την εξέλιξη αυτής της σχέσης ήρθε το παιδί.
Ο νεαρός καλόγερος φαίνεται οτι δεν είχε δίλλημα. Υπερίσχυσε η αγάπη του για τη νέα και το παιδί που θα ερχόταν. Αποφάσισε να σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του και στο παιδί στη ζωή. Αδιαφόρησε για το τι θα έλεγαν οι γύρω του , ο κόσμος και πως θα τον αντιμετώπιζαν.
Η επιστροφή στη κοσμική ζωή ήταν γεγονός, απόρροια της απόφασης του να μην κρυφτεί από τίποτα και να αναλάβει στο έπακρο τις ευθύνες του. Πλέον είναι παντρεμένος με την κοπέλα, έχουν το σπίτι τους και το παιδί τους και... η ζωή συνεχίζεται....
dete.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια