Ο Πασχάλης στο πλευρό του Στρος Καν


Την αμέριστη συμπαράσταση του στον Στρος Καν εξέφρασε ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης.  Την ίδια στιγμή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επιτέλους, αποκτά μια κάποια αρμοδιότητα στην πολιτική ζωή του τόπου, εκτός από το να κρίνει και να...
κατακρίνει τους πολίτες και το γιορτάζει δεόντως.  Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mitsi Mouse.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης είναι ο μοναδικός που μπορεί να καταλάβει τι περνά αυτές τις ημέρες ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Το δικό του στιγμιαίο λάθος βέβαια δεν έγινε βούκινο στο πέρατα της γης, όμως όπως όλοι ξέρουμε σε θέματα ειρωνίας και χλευασμού ένας Έλληνας αντιστοιχεί σε περίπου 25 Ευρωπαίους και Αμερικανούς μαζί.
Στο παιχνίδι της συμπαράστασης μπήκε και η Αλίκη Αρβανιτίδη, με το γνωστό χαμόγελο που υπόσχεται βαριά κατσάδα με το που κλείσουν οι κάμερες, και που τρομοκρατεί οποιονδήποτε έχει λερωμένη τη φωλιά του.
Ο Πάγκαλος - σερίφης
Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος παύει να είναι το διακοσμητικό στοιχείο σε αυτήν την κυβέρνηση, με απόφαση του πρωθυπουργού που τον θέτει αρχηγό στην επιχείρηση ανάταξης του κέντρου της Αθήνας.
Ο Πάγκαλος το χαίρεται ιδιαίτερα, αφού τώρα πλέον θα μπορεί να βρίζει στοχευμένα και όχι ακαδημαϊκά και θεωρητικά.
Την διαιτησία του Πάγκαλου στηρίζει ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, που από το ύφος του συμπεραίνουμε πόσο ανακουφισμένος είναι που η κυβέρνηση τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση να εφαρμόσει τα καθήκοντα του Δημάρχου.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια