''Αγανακτισμένοι'' Σύνταγμα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ! !

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ! !
ΤΟ zouzouni θα είναι εκεί και πάλι με live εικόνα... 

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Όχι φίλοι ισπανοί, οι έλληνες ούτε ξύπνησαν ούτε και θα ξυπνήσουν ποτέ. Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα; Μη σας γελάνε, ονειρεύονται ότι ξύπνησαν. Και το πολύ που μπορείτε να δείτε απ' αυτούς είναι να αλλάξουν πλευρό καθώς κοιμούνται.
    Φανταστείτε, έγινε πρώτη είδηση στις τηλεοράσεις το γεγονός ότι έδιωξαν από τον χώρο της συγκέντρωσής τους μικροπωλητές που-οι εκμεταλλευτές!-πουλούσαν ακριβά τα σάντουιτς! Κάτι δεν είναι κι αυτό; Και δεν είναι μια καλή αρχή; Σε καμμιά τριανταριά χρόνια ακόμα, ίσως ξαναονειρευτούν πως αυτή τη φορά θα διώχνουν τους κλέφτες της ζωής τους-γιατί, άσχημα είναι και τα όνειρα;
    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαέ, κάνε λίγη υπομονή και θα λυθούν όλα τα προβλήματά σου, σίγουρα σύντομα οι πολιτικοί θα σκεφτούν και θα κάνουν τούς Χ.Υ.Τ.Ε. (Χώρους Υγειονομικής Ταφής Εργαζομένων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεγκέφαλε Λαέ τι έκανες τόσα χρόνια ; Σε ενδιέφερε το ποδόσφαιρο-μπάσκετ, οι σκουπιδο-εκπομπές τών Πανελλαδικών καναλιών καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, αυτό θέλει το Σύστημα, να αποβλακώνεσαι με κάθε τρόπο, να μη σκέπτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαέ μάθε να δέχεσαι την αλήθεια, μαζί τα έτρωγες τόσα χρόνια, με διάφορους τρόπους, εσύ Λαέ είχες τον Αλλοδαπό και σού δούλευε γιά ψίχουλα, δεν πλήρωνες όσα έπρεπε και ο Αλλοδαπός τα Ευρώ τα έβγαζε έξω από την Χώρα αφορολόγητα. Εσύ Λαέ κοίταζες μόνο το βόλεμά σου με κάθε τρόπο. Εσύ Λαέ αγρότη έπαιρνες παράνομα επιδοτήσεις και τα χρήματα τα έκανες αυτοκίνητο πολυτελείας. Εσύ Λαέ βολευόσουν σε μία θέση στο Δημόσιο και τελικά στούς 10 δούλευαν μόνο οι 2 και οι 8 δεν έκαναν τίποτα. Τα ξέρουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαφανίζεις μία Χώρα και τον Λαό της με ειρηνικά μέσα όταν : διαλύσεις την Γλώσσα της και γράφουν με Γκρικλις, διαλύσεις την Ιστορία της, διαλύσεις την Θρησκεία της, διαλύσεις την Παιδεία της, διαλύσεις την Υγεία της, διαλύσεις τον Θεσμό τής Οικογένειας. (Σήμερα γύρω μας το κέρατο οργιάζει, θυμήσου ότι η μοιχεία καταργίθηκε επί Ανδρέα Π., το Σχέδιο τού Συστήματος από τότε υπήρχε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει μέλλον ένας Λαός που τον ενδιαφέρει το ποδοσφαιρο-μπάσκετ και οι σκουπιδο-εκπομπές τών τηλεοπτικων καναλιών : Πάμε πακέτο, Πλάκα κάνεις, Κάτι ψήνεται, Κους κους, Δέστε τους, Μη το πεις στην νύφη, Καφές με την Ελένη, Πρωινό με την Σκορδά, Καραμερο-Χαριτάτος και άλλα τέτοια χωρίς καμία ουσία για την ζωή μας. Το Σύστημα θέλει ανεγκέφαλο τον Λαό, να μη σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαέ, λίγη υπομονή κάνε, σύντομα θα λυθούν όλα τα προβλήματά σου, σίγουρα οι πολιτικοί θα σκεφτούν και θα κάνουν τους Χ.Υ.Τ.Ε. (Χώρους Υγειονομικής Ταφής Εργαζομένων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σύστημα κάνει τα πάντα με Σχέδιο. Γέμισε τις πόλεις με παράνομους Αλλοδαπούς που τούς φέρνει καθημερινά τόσα χρόνια, έτσι επικρατεί ο τρόμος τώρα πιά στους δρόμους και ο κόσμος κλείνεται μέσα στο σπίτι του γιά να τον αποβλακώνουν με εκπομπές σκουπίδια. Τα πάντα συμβαίνουν με Σχέδιο. Τώρα θα διώξουν τους παράνομους Αλλοδαπούς από το κέντρο τών πόλεων γιά να σκορπιστούν στούς υπόλοιπους Δήμους και να επικρατεί ο τρόμος παντού έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαέ σκέπτεσαι ; αντέχεις να ακούς αλήθειες ; Τότε να ακούς ραδιόφωνο 97,8 FM στην Αθήνα ή μέσα από το Διαδίκτυο από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει κανένα μέλλον ένας Λαός που ενδιαφέρεται γιά το εάν θα χωρίσει η κάθε κυρία Μενεγάκη ή που παρακολουθεί το Δελτίο τού Στάρ. Αυτό όμως είναι το επίπεδο τού Λαού μας. Είμαστε ανίκανοι ακόμη και γιά το πιό απλό : το να απαιτήσουμε από τα Πανελλαδικά κανάλια να μη μάς ταίζουν με εκπομπές σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν τόσο θράσσος οι πολιτικοί και ακόμη κάνουν κομματικές εκδηλώσεις ; Υπάρχει ακόμη κόσμος που πηγαίνει σε κομματικές εκδηλώσεις ; Ντροπή στον κόσμο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πάρουν όλοι οι πολιτικοί 592 Ευρώ μισθό, δεν είναι Θεοί, Λαός είναι κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ εάν δεν ξυπνήσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Σύστημα τής Νέας Τάξης θα μας εμφυτεύσει τσιπάκι όπως το έκαναν με τα σκυλιά. Υπάρχει Σχέδιο γιά πολλά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο στα ΚΑΠΗ θα μπορούν να μιλούν οι πολιτικοί τώρα πιά γιατί εκεί υπάρχουν άτομα με Αλτσχάιμερ που δεν σκέπτοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν έχει μυαλό ο Λαός μας και ενδιαφέρεται γιά το μέλλον τών παιδιών του θα κάνει διακοπές στις πλατείες και στούς δρόμους αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτι πρέπει να κάνουμε σαν Λαός, δεν γίνεται να υποταχτούμε στην Νέα Τάξη γιά να υποφέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεπουλάνε την Ελλάδα και εμάς τα δύο μεγάλα κόμματα τόσα χρόνια κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Ξύπνα Λαέ γιατί θα πάθεις πολλά από εδώ και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι Τράπεζες τόσα χρόνια δανείζουν χρήματα που δεν τα έχουν. Όταν μία Τράπεζα έχει 1 Ευρώ δανείζει 9 Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Λαός μας πρέπει να μάθει γιά το RFID. Ήδη το έχουν βάλει σε 5.000 άτομα στην Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να καταλάβουμε ότι όποιο κόμμα κι αν θα μάς κυβερνάει θα υπακούει στους Άρχοντες τής Νέας Τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ότι φάγατε φάγατε, όσοι φάγατε, τώρα η Νέα Τάξη θα αλλάξει τα πάντα, γιά το κακό όλων μας. Ξυπνήστε όλοι τώρα που είναι ακόμη νωρίς. Πάψτε να είστε πρόβατα τών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.