ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Τις τελευταίες ημέρες, τα περισσότερα κανάλια και εφημερίδες που στηρίζουν (ακόμη) την εθνοσωτήριο κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, θυμήθηκαν την λέξη πογκρόμ. Την επιστράτευσαν σκοπίμως και σε πείσμα τόσο της έννοιας της λέξης, όσο και της αλήθειας, για να περιγράψουν...
την επίθεση μιας μικρής ομάδας πολιτών εναντίον ορισμένων μεταναστών, με αφορμή την δολοφονία του έλληνα πολίτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, από αλλοδαπούς.
Ας θυμηθούμε όμως τι σημαίνει πογκρόμ : Πογκρόμ (από τη ρωσική λέξη погром (πογκρόμ), από το ρήμα “громить” (γκρομίτ) που σημαίνει «συντρίβω») είναι μια μαζική και οργανωμένη βίαιη επίθεση εναντίον κάποιας συγκεκριμένης εθνικής, θρησκευτικής ή άλλης ομάδας, με ταυτόχρονη καταστροφή του περιβάλλοντός τους (σπίτια, επιχειρήσεις, θρησκευτικοί χώροι, κοκ). (Βικιπαίδεια)
Τώρα τι σχέση έχουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με πογκρόμ, μόνον η ανυπαρξία συνειδήσεως ἤ η έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων ἤ και τα δύο, μπορούν να εξηγήσουν στην συμπεριφορά των πάσης φύσεως δημοσιογραφούντων Ηρακλειδέων του παπανδρεϊκού μνημονίου.

Με πέννα και γλώσσα πασπαλισμένες από την κυβερνητική χρυσόσκονη,  προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι εκτός από την χρεωκοπία της χώρας ευθύνονται και για την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους αλλοδαπούς.
Οι ημέρες και τα έργα των σαπροφύτων της δημοσιογραφίας είναι γνωστά. Η αγωνία τους για επιβίωση μεγάλη. Η ανεντιμότητά τους μεγαλύτερη. Η δε βλακεία τους απύθμενη. Θα φταίω μετά αν πώ ότι τους χρειάζεται ένα γερό πογκρόμ, έτσι για να νοιώσουν και στο πετσί τους τι πραγματικά σημαίνει η λέξη αυτή.
Α.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια