Πτήση αποκλειστικά για αδύνατους


Τρεις υπέρβαρες κυρίες πέρασαν δύσκολες ώρες στο αεροδρόμιο του Dallas, με το προσωπικό να μην τους επιτρέπει την επιβίβαση. Δείτε τι ακολούθησε. Η απολογία της αεροπορικής εταιρείας στο διαδίκτυο (Vids)


Μια απλή πτήση με το αεροπλάνο κατέληξε να γίνει η πιο ταπεινωτική εμπειρία της ζωής τους
Ο λόγος για την Kenlie Tiggerman και τη μητέρα της Joan Charpentier στις οποίες απαγορεύτηκε να πετάξουν εξαιτίας του σωματικού βάρους τους.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο του Dallas όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν, το προσωπικό της εταιρείας τους απαγόρευσε την είσοδο.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των 100 επιβατών ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ένα γενναίο δείγμα κοινωνικού ρατσισμού.
Την ίδια απάνθρωπη συμπεριφορά επέδειξαν και σε άλλη μία υπέρβαρη επιβάτη πού έτυχε να ανέβει εκείνη τη στιγμή στο αεροπλάνο.
οι 3 κυρίες ζητούσαν έντονα να μάθουν τους κανονισμούς πτήσεων για το βάρος, με το προσωπικό να τις αγνοεί επιδεικτικά επαναλαμβάνοντας συνεχώς ''είστε υπέρβαρες και δε μπορείτε να ταξιδέψετε''.
Οι διεθνείς κανονισμοί αναφέρουν πως σε αυτές τις περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν δύο εισιτήρια και να καλύψουν δύο θέσεις. Κάτι τέτοιο δεν προτάθηκε ποτέ από το προσωπικό.
Η Kenlie διαμαρτυρήθηκε ενοχλημένη πως έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό χωρίς να έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, αλλά και παρόμοια συμπεριφορά.
Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ένιωσα ντροπιασμένη, απόλυτα εξευτελισμένη δήλωσε η Tiggeman.
Μετά από 45 λεπτά συζήτησης ο υπεύθυνος της αεροπορικής έδωσε τέλος στο μαρτύριο των 3 γυναικών επιτρέποντας τους να επιβιβαστούν, αφού πρώτα απολογήθηκε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των συναδέλφων του και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.
 
Το περιστατικό αυτό αποτέλεσε ένα μάθημα για τους εργαζομένους των αερογραμμών και κινητήριος δύναμη για την Kenlie Tiggerman που ακολουθεί πλεον πρόγραμμα γυμναστικής με στόχο να χάσει τα περιττά κιλά της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια