Αχαϊα: Έντυσαν το αγόρι κορίτσι για να το στείλουν στο εξωτερικό!


Οι άνδρες του λιμενικού έμειναν με ανοιχτό το στόμα...


Η απόγνωση ώθησε Αφγανό να δώσει σε φιλικά του πρόσωπα το νεογέννητο παιδί του και να το περάσουν παράνομα στην Ιταλία. Η αποκάλυψη έγινε όταν συνελήφθη στο....
λιμάνι της Πάτρας ένας ζευγάρι Αφγανών 26 και 23 ετών με δύο παιδιά που προσπάθησαν να τα διευκολύνουν να περάσουν παράνομα στη γειτονική χώρα.

Οι λιμενικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, ένα αγόρι 16 ετών και ένα νεογέννητο. Το ζευγάρι υποστήριξε πως το νεογέννητο ήταν δικό του παιδί και προσκόμισαν σχετικό διαβατήριο. Ωστόσο εκεί το νεογέννητο εμφανιζόταν ως κορίτσι, ενώ ήταν αγόρι, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις έβγαλαν το καπέλο του μωρού.

Ο 16χρονος που ακολουθούσε το ζευγάρι ήταν γιος φιλικού τους προσώπου και προσπάθησε και αυτός να περάσει στην Ιταλία με γνήσιο διαβατήριο που ανήκε όμως σε άλλο αγόρι ίδιας ηλικίας. Ειδοποίηθηκε ο πραγματικός πατέρας του μωρού και δήλωσε ότι είχε αναγκαστεί να παραδώσει το παιδί του στο ζευγάρι για να περάσει παράνομα στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το dete.gr, η μητέρα του παιδιού μένει μόνιμα στη Γερμανία και περίμενε το παιδί τους. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ το ζευγάρι και ο πατέρας του παιδιού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

                                                                                                 newsit.gr
                                                                                                                         

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια