Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ, δίνοντας απάντηση σε αυτούς που αμφισβητούν την επιτυχία των “κιτρινόμαυρων”.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, μιλώντας... στην ιστοσελίδα “aek365.gr”, αναφέρθηκε ακόμα στα πλέι οφ που έρχονται, στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μανόλο Χιμένεθ, στον κόσμο της Ένωσης, αλλά και σε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια.
 
Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του Σκόκο:
 
Για τα κλάματα που έβαλε στην αλλαγή του...
 
"Αλήθεια είναι. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι έτοιμος για τον τελικό. Ένοιωσα ενοχλήσεις στο ζέσταμα, αλλά αποφάσισα να ξεκινήσω το ματς. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Είχα όμως την τύχη να συμμετάσχω στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ που μας έδωσε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι. Ήθελα να παίξω και στα 90', αλλά δεν ήταν εφικτό".
 
Για την δήλωση του προπονητή του Ατρομήτου, ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε δίκαια...
 
"Εντάξει, ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να λέει ότι θέλει για να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του, δεν σημαίνει όμως πως ότι λέει ο καθένας είναι και σωστό. Ο Ατρόμητος ήταν καλός αντίπαλος, έπαιξε οργανωμένα, δεν κλείστηκε πίσω, αλλά η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη, κέρδισε δίκαια. Το τελικό σκορ τα λέει όλα. Δεν νομίζω ότι χωράει αμφισβήτηση σε αυτό. Είμαστε δίκαια κυπελλούχοι και δεν μπορεί να μας το αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε να νικήσουμε τους Πανθρακικό, Λάρισα, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στις έδρες τους".
 
Για τα πλέι οφ και την πιθανότητα η ΑΕΚ να προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...
 
"Ναι, στόχοι μας ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πετύχαμε τον έναν στόχο και έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε και τον δεύτερο. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους, αλλά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τους αποκλείσαμε στο κύπελλο, γιατί να μην τους κερδίσουμε και τώρα;"
 
Για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλος στα 36 του χρόνια...
 
"Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι συμπαίκτης του. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τεράστια προσωπικότητα και πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Του άξιζε ο τίτλος του MVP και χάρηκα ιδιαιτέρως που τον κατέκτησε".
 
Για τον Μανόλο Χιμένεθ...
 
«"Είναι πολύ μεγάλο το έργο του. Έδωσε ταυτότητα στο παιχνίδι του. Είναι αξιοκρατικός και εργάζεται 24 ώρες την ημέρα για την ομάδα. Εχουμε όρεξη στις προπονήσεις, αφού ξέρουμε ότι κάθε μέρα θα μάθουμε από τον Μανόλο κάτι διαφορετικό".
 
Μεγάλη εμφάνιση όμως και από τον κόσμο της ΑΕΚ. 45.000 κόσμος εντός και σίγουρα αν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια θα μπορούσαν να ήταν 80.000. Και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Παραφωνία βέβαια οι 200-300 αλήτες...
 
"Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική. Εμαθα πως ήρθαν φίλοι μας από όλο τον πλανήτη. Χαίρομαι που επιτέλους τους δώσαμε χαρά. Μακάρι να είναι μαζί μας και στα ματς των πλέι οφ. Οσον αφορά σε εκείνους που μπήκαν στο γήπεδο και τα έσπαγαν και πετούσαν φωτοβολίδες, δεν ξέρω αν ήταν η ευφορία της στιγμής, αλλά δεν πρέπει να έρθουν ξανά στο γήπεδο. Κανείς δεν τους θέλει..."
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια