Ο 27χρονος αφγανός μαχαίρωσε τον Μ.Καντάρη


Ψάχνουν τον τρίτο δράστη της στυγερής δολοφονίας που είναι ένας Πακιστανός. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι αυτός που τράβηξε μαχαίρι είναι ο 27χρονος αφγανός.
Η δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Και πως να μην το συγκλονίσει. Τον σκότωσαν... εν ψυχρώ για να του πάρουν μια κάμερα που είχε μαζί του ενώ θα πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο να γεννήσει.
 
Όλα έγιναν το πρωί της 10ης Μαΐου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Σήμερα η αστυνομία έχει στα χέρια της τους δύο από τους τρεις δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Δύο Αφγανοί ένας 27 και ένας 20 ετών συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στην δολοφονία του Καντάρη και πως αυτός που τον σκότωσε είναι ένας Πακιστανός που αναζητείται.
 
Όμως η αστυνομία θεωρεί πως αυτός που τράβηξε το μαχαίρι είναι ο 27χρονος αφγανός που έχει στα χέρια της.
 
Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.
 
Ένα μήνα μετά αφότου αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος δολοφονεί έναν 44χρονο πατέρα για να κλέψει μια κάμερα και να την πουλήσει τελικά 120 ευρώ στο Μοναστηράκι.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια