Μαζί με το χασίς πουλούσαν και το manual για την καλλιέργεια!

Εκτός από ναρκωτικά έδιναν και συμβουλές για την καλλιέργεια τους.
Ο λόγος για τους εμπόρους ναρκωτικών που συνέλαβαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, οι αστυνομικοί στις Γούβες Ηρακλείου.
Οι δύο άνδρες,
ηλικίας 31 και 33 ετών, αντίστοιχα, δεν φαντάστηκαν ότι το συγκεκριμένο βράδυ θα είχαν «ραντεβού» με τους αστυνομικούς που τους περίμεναν και τελικά τους έπιασαν κυριολεκτικά στα «πράσα». Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίστηκαν και στα σπίτια των συλληφθέντων , στα οποία βρήκαν και κατάσχεσαν μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κυνηγετικό όπλο, τρεις γεμιστήρες και 46 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων κυνηγετικού όπλου.
Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ, καθώς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο τμήμα βρέθηκαν και άλλα μέλη της οικογένειας του 33χρόνου. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 61χρονου πατέρα του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μία επαναληπτική καραμπίνα, από την οποία είχε αφαιρεθεί παρανόμως ο μειωτήρας, 52 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, εφτά φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν αρχαία αγαλματίδια, άγνωστης περιόδου, ενώ στο δωμάτιο του 28χρονου αδελφού του, ο οποίος καταζητείται βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόπ, οκτώ κροτίδες και μία θήκη πιστολιού.
Οι αστυνομικοί, όμως δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρήκαν εφτά διαφημιστικά φυλλάδια, τα οποία απεικονίζουν δενδρύλλια ακατέργαστης κάνναβης, με τιμές πώλησης και οδηγίες για την καλλιέργειά τους.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια