Αχαϊα: Κλεπτομανής σύζυγος επιχειρηματία με καμουφλάζ... Louis Vuitton!


Kανείς δεν φανταζόταν ότι η πλούσια, καλοντυμένη κυρία με την πανάκριβη τσάντα δεν περνούσε από το ταμείο - Διαβάστε πώς την έπιασαν αλλά και τι είπε όταν ξεσκεπάστηκε...


Oι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ έμειναν άναυδοι! Δεν πίστευαν...
στα μάτια τους πιάνοντας επ' αυτοφώρω σύζυγο γνωστού επιχειρηματία της πόλης με διάφορα κλεμμένα είδη στην πολυτελή της τσάντα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Η γνωστή κυρία ήταν πελάτισσα στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά για κακή της τύχη οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους. Μάλιστα, τη δράση της κατέγραψε μέχρι και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το dete.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» κινήσεις της, αλλά το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποιήθηκε από κάποιον υπάλληλο, εκείνος έσπευσε στο διάδρομο που στεκόταν η καλοντυμένη -και μάλιστα κρατώντας μια Louis Vuitton τσάντα- κυρία, και της ζήτησε ευγενικά να τον ακολουθήσει. Στο ταμείο εκτυλίχθηκαν σκηνές... απείρου κάλους!

Μόλις ο υπάλληλος άρχισε να βγάζει από την πανάκριβη τσάντα... τα κλεψιμαίικα, η γυναίκα ενεργοποίησε το σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης». «Δεν είμαι καλά. Η καρδιά μου. Σας παρακαλώ, αφήστε με», έλεγε συνεχώς, προσπαθώντας να αποφύγει περαιτέρω διασυρμό. «Είμαι γνωστή στην Πάτρα και ο σύζυγός μου είναι γνωστός επιχειρηματίας», έλεγε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.
Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν να την αφήσουν να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε μηνύσεις. Άλλωστε έτυχε να γνωρίζουν και το σύζυγό της, ο οποίος παλαιότερα είχε κατάστημα στο κέντρο της πόλης, τώρα όμως λειτουργεί μεγάλη επιχείρηση... εκτός!

Πρόκειται για επιχειρηματία που πρωτοπορεί στο αντικείμενο της εργασίας του και μάλιστα αρκετά σπίτια.... φέρουν την υπογραφή του! 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια