H FAI πίσω από τη βόμβα

Προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης FAI βρέθηκε στο παγιδευμένο με εκρηκτικά πακέτο που έφτασε την Πέμπτη στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους φυλακισμένους για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς" (Pic)


Η "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Δίκτυο (FAI)" βρίσκεται πίσω από το παγιδευμένο πακέτο που στάλθηκε  στις φυλακές Κορυδαλλού με παραλήπτη τον διευθυντή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μέσα στον φάκελο βρέθηκε βρέθηκε προκήρυξη, περιτυλιγμένη με μονωτική ταινία, την οποία υπογράφει η ιταλική τρομοκρατική οργάνωση.
 
Στο κείμενο της προκήρυξης, η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, αναγράφεται μεταξύ άλλων, ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.
Η βόμβα εξουδετερώθηκε την Πέμπτη από άνδρες των ΤΕΕΜ με ελεγχόμενη έκρηξη.
Η ίδια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη και για την έκρηξη πακέτου-βόμβας το απόγευμα της Πέμπτης, σε στρατόπεδο Ιταλών αλεξιπτωτιστών στο Λιβόρνο. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας αλεξιπτωτιστής.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια