Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται την Πέμπτη, που στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανόν να είναι ισχυρές. Στα βόρεια ορεινά ίσως πέσει πρόσκαιρα χιόνι τις πρωινές ώρες, γρήγορα όμως από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί... 

  • Αττική

Καιρός

02
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται την Πέμπτη στην Αττική. Τις πρωινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη βροχή και στα ανατολικά πιθανόν καταιγίδα.

Άνεμοι

sw
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. 

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.











  • Θεσσαλονίκη

Καιρός

05
Νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα θα έχουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.





  • Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος

Καιρός

05
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται την Πέμπτη. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια πρόσκαιρες καταιγίδες, που γρήγορα όμως θα σταματήσουν.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως  20 βαθμούς Κελσίου.









  • Μακεδονία, Θράκη

Καιρός

10
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε την Πέμπτη, που πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές. Γρήγορα όμως ο καιρός από τα δυτικά θα βελτιωθεί, ενώ τις πρωινές ώρες στα ορεινά θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.










  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος

Καιρός

05
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται την Πέμπτη, ενώ τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες που γρήγορα θα σταματήσουν.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα στα πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.









  • Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός

05
Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές προβλέπονται την Πέμπτη και στις Κυκλάδες πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Από το απόγευμα πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι

sw
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Βαθμιαία όμως θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.













  • Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός

10
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται την Πέμπτη, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που πιθανόν να είναι ισχυρές και αργότερα και στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι

sw
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν μέχρι τα 8 μποφόρ. Γρήγορα όμως από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
    deltiokairou.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια