Οι ληστές έμειναν για αρκετή ώρα κρατώντας προσωρινά ομήρους

Οι ληστές έμειναν για αρκετή ώρα κρατώντας προσωρινά ομήρους

Τι λένε μάρτυρες της ληστείας στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας λίγο μετά τις 14.30. «Είχαν μπει από... νωρίς στο κτίριο σαν να ήξεραν πότε θα έρθει η χρηματαποστολή. Έμειναν για αρκετή ώρα μέσα και έφυγαν μόλις άρπαξαν τα χρήματα» τονίζει άνθρωπος που εργάζεται στο δικηγορικό σύλλογο.

Οι ληστές, σύμφωνα με την εργαζόμενη του συλλόγου, κράτησαν προσωρινά ομήρους περίπου πέντε υπαλλήλους του συλλόγου ενώ εκείνη τη στιγμή στα διπλανά γραφεία βρίσκονταν και άλλοι υπάλληλοι μία εκ των οποίων λιποθύμησε από τον τρόμο της. 

Οι ληστές περίμεναν, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, τη χρηματαποστολή και στις 15.50 άρπαξαν περίπου 400.000 ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου και εξαφανίστηκαν. Όμως, ο θυρωρός, κατά την έξοδό τους προσπάθησε να τους απωθήσει και εκείνοι τον χτύπησαν. Αυτή τη στιγμή, ο υπάλληλος του Δικηγορικού Συλλόγου βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο ή στη μύτη. «Ο άνθρωπος νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό για πρώτες βοήθειες. Δεν ξέρουμε πώς είναι αλλά ακούμε ότι θα του κάνουν ράμματα. Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε τίποτα» αναφέρει στο newsbeast εργαζόμενος στο σύλλογο. 

Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκονται ακόμη στα γραφεία του Συλλόγου και παίρνουν καταθέσεις από το προσωπικό ενώ θα κοιτάξουν και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στο σύλλογο. 
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια