Δώρο "Μαζί τα φάγαμε" στον Πάγκαλο

Ως απαράδεκτο επιστράφηκε το πρωταπριλιάτικο δώρο των Οικολόγων Πράσινων στον Θεόδωρο Πάγκαλο. Το κουτί περιείχε μόλις ένα σοκολατάκι και ένα σημείωμα με το σλόγκαν της εποχής!

Ένα κουτί...
σοκολατάκια ήταν το δώρο των Οικολόγων Πράσινων για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ως πρωταπριλιάτικη προσφορά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος με τίτλο "Μαζί τα φάγαμε: Πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον κ. Πάγκαλο", το δώρο δεν έγινε δεκτό από το πολιτικό του γραφείο.
Από το κουτί, έλειπαν όλα τα σοκολατάκια εκτός από ένα και στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν υπήρχε σημείωμα που έγραφε "Μαζί τα φάγαμε".
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι συνεργάτες του αντιπροέδρου, επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο, επειδή προφανώς δεν διαθέτουν το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.
Τα υπόλοιπα γλυκά του κουτιού είχαν μοιραστεί προηγουμένως σε πρόσφυγες και περαστικούς στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια