Νυχτερινές μάχες στην Κερατέα - Τα ΜΑΤ ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε κατοίκους και δημοσιογράφους Δείτε βίντεο και φωτο

- Συγκλονιστικά βίντεο από το χάος που επικρατεί στην Κερατέα
- Σε ευθεία βολή ρίχνουν τα ΜΑΤ σε κατοίκους και στους δημοσιογράφους
- Γυναικόπαιδα στους δρόμους, πολλά άτομα μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο Κέντρο Υγείας
- Οι δυνάμεις καταστολής έσπασαν το αυτοκίνητο του NewsIt
- Κινδύνευσε η ζωή του δημοσιογράφου του NewsIt



Xάος είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Κερατέα. Επικρατεί πανικός με τις δυνάμεις καταστολής να χτυπούν με ευθεία βολή τους κατοίκους της πόλης, ενώ πυρ άνοιξαν και κατά των δημοσιογράφων.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του NewsIt από την Κερατέα









Μάλιστα είναι τέτοιο το θράσος των ΜΑΤ που ενώ όλη τη νύχτα άφηναν τους κατοίκους να σκάβουν τη λεωφόρο Λαυρίου, τώρα χτυπούν και τους δημοσιογράφους με χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε ευθεία βολή μάλιστα.

Μία τέτοια χειροβομβίδα προσγειώθηκε και θρυμμάτισε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του NewsIt με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή του δημοσιογράφου, Λευτέρη Σουχάιμπ.

Δείτε τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του NewsIt

Το σκηνικό έντασης έχει στηθεί εδω και λίγη ώρα στην Λ. Λαυρίου μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την αστυνομία να κλείσει την τάφρο των 2 μέτρων που άνοιξαν άγνωστοι τη νυχτα και τα ΜΑΤ απαντούν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ηχούν οι σειρήνες της πόλης και το NewsIt βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. 

Δείτε το βίντεο


Επι τόπου βρίσκεται και εισαγγελέας. Αυτό που θέλουν είναι να επιχωματώσουν την τάφρο βάθους περίπου 2 μέτρων. Διαβάστε εδώ πως έγινε όλη η επιχείρηση κάτω από τη μύτη της αστυνομίας η οποία ή δεν κατάλαβε ή αδιαφόρησε. Οπως και να' χει πάντως ένας κομβικός δρόμος για την Αττική παραμένει κλειστός.

Τα επεισόδια πλέουν σημειώνονται στην είσοδο της πόλης, ενώ το άλλο μέτωπο έχει φτάσει μέχρι και την περιοχή της Κακιάς Θάλασσας. 




ΩΡΑ 15.20 Η ΤΑΦΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ
ΩΡΑ 15.20 Η ΤΑΦΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ

Η ΤΑΦΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ
Η ΤΑΦΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ

ΩΡΑ 14.40 ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
ΩΡΑ 14.40 ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

ΩΡΑ 14.40 ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
ΩΡΑ 14.40 ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια