Συγκλονιστικές στιγμές κατά τη ληστεία με ομηρία και τραυματισμό στον Δ.Σ.Α.


- 2 ένοπολοι κράτησαν προσωρινά ομήρους υπαλλήλους του Δικηγορικού Συλλόγου
- Άρπαξαν 300 χιλιάδες ευρώ και διέφυγαν
- Στην έξοδο από το κτίριο επί της Ακαδημίας 60 χτύπησαν ελαφριά στο κεφάλι τον θυρωρό
- ''Οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση'' - Συνεχής ενημέρωση και φωτογραφίες


Ένας από τους ανθρώπους που έζησαν τον τρόμο καθώς βρέθηκε κατάματα με το θάνατο από τα όπλα των ληστών είναι ο επιμελητής κύριος Μιχάλης.
Το χρονικό του τρόμου
Οι ληστές φορώντας μάσκες μπήκαν στο κτίριο του Δ.Σ.Α και έστησαν καρτέρι στην χρηματαποστολή στον πρώτο όροφο του κτιρίου και μόλις τους είδαν να μπαίνουν τους αιφνιδίασαν.

Κατά τη διαφυγή τους χτύπησαν στο κεφάλι με το κοντάκιο του όπλου τους τον θυρωρό που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφριά.
Μυστήριο καλύπτει το πως ξέφυγαν οι δράστες καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή τους και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα.
Σύμφωνα με το μέλος του ΔΣΑ Δ. Βερβεσό οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση αφού ήξεραν που να κάνουν καρτέρι αλλά και την ώρα άφιξης της χρηματαποστολής, ενώ καταγγέλει τον τρόπο στελέχωσης του Δ.Σ.Α.

Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ.Α

Με οργή και αγανάκτηση γίναμε σήμερα μάρτυρες ένοπλης ληστείας στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών κατά την οποία υπάλληλοι του Συλλόγου μας κρατήθηκαν όμηροι, ενώ ένας εκ των εργαζομένων στο κτήριο τραυματίστηκε σοβαρά.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα θλιβερό γεγονός το οποίο, αν και σύνηθες πλέον στη σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα, δεν παύει να μας εκπλήσσει όταν συμβαίνει μέσα στην ίδια μας την οικογένεια, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον άτυχο εργαζόμενο, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζομένους μας και ευελπιστούμε στον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Μετά και από αυτό το γεγονός, επιτακτική καθίσταται πλέον η ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτελεσματική προστασία του Συλλόγου μας, των εργαζομένων του, καθώς και όλων όσων προσέρχονται καθημερινά σε αυτόν.

Προς το σκοπό αυτό θα κινηθούμε άμεσα, καταθέτοντας σχετικό αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να παρασχεθεί επιτέλους αποτελεσματική και διαρκής φύλαξη του Συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Γιάννης Δ. Αδαμόπουλος





newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια