Σπείρα αλλοδαπών ρήμαξε εξοχικά

Σπείρα αλλοδαπών ρήμαξε εξοχικά

Δυο Βούλγαροι και ένας Ρουμάνος έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας

Επάνω σε σπείρα διαρρηκτών, με «αδυναμία» τις εξοχικές κατοικίες έπεσε η Αστυνομία της Κάτω Αχαΐας,
χθες βράδυ. Πρόκειται για δυο Βούλγαρους 36 και 16 ετών και έναν 24χρονο Ρουμάνο.

Οι αλλοδαποί κινούνταν ύποπτα με το όχημά τους χθες βράδυ στην περιοχή της Άρλας στην Κάτω Αχαΐα, γεγονός που προκάλεσε υποψίες σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και ψάχνοντας το αυτοκίνητό τους, διαπίστωσαν ότι είχαν μέσα μπιτόνια καυσίμου, τα οποία όπως διαπίστωσαν λίγο αργότερα, είχαν κλέψει από κοντέινερ στην περιοχή.

Επίσης, στο αμάξι βρέθηκαν διάφορα εργαλεία διάρρηξης, ένα περίστροφο και πέντε φυσίγγια. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήρθε για τους αστυνομικούς που ερεύνησαν τα σπίτια των αλλοδαπών. Εκεί βρήκαν διάφορα εργαλεία κήπου και αγροτικών εργασιών (βενζινοπρίονα, χορτοκοπτικά κ.ά.) τα οποία, όπως προέκυψε, προέρχονταν από διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες που είχαν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή.Μάλιστα, στο σπίτι του Ρουμάνοι βρέθηκαν και επτά φυσίγγια για περίστροφο.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα ενώπιων της Δικαιοσύνης, ενώ τα θύματά τους θα κληθούν από την Αστυνομία για να αναγνωρίσουν τα εργαλεία που βρέθηκαν.



Πηγή: thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια