Κεραυνοί κατά ΠΑΣΟΚ για τον Άκη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με αφορμή την υπόθεση των υποβρυχίων. Συγκάλυψη Τσοχατζόπουλου καταγγέλλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έκανε λόγο για εκβιασμό. Χαρακτήρισε "δοσίλογο...
της χούντας" τον Μαντέλη

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή την υπόθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και τις μίζες για τα υποβρύχια.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για συγκάλυψη του Άκη Τσοχατζόπουλου απο το ΠΑΣΟΚ και ασυλία του από την κυβέρνηση έκανε λόγο στην βουλή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κρατζαφέρης ανέφερε από βήματος της Βουλής ότι το πρώην πολιτικό στέλεχος "απολαμβάνει της ασυλίας γιατί εκβιάζει οτι θα ανοίξει το στόμα του και θα την πληρώσουν και υψηλόβαθμοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ".
Παράλληλα ανέφερε ότι ακόμα και τον ίδιο τον ταμία του Άκη Τσοχατζόπουλου, το κόμμα του ΠΑΣΟΚ τον έκοψε από υποψήφιο βουλευτή στην Κρήτη, καθώς γνώριζαν ότι είχε στο παρελθόν αποσπάσει χρήματα από δημόσια ταμεία, ωστόσο δεν ζήτησαν να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγόρησε και τον Τάσο Μαντέλη ως "δοσίλογο της χούντα που όλοι γνώριζαν ότι είχε υπηρετήσει στα ΕΑΤ-ΕΣΑ ως αξιωματικός άλλα κανένας δεν μιλούσε".
Ο κ. Καρατζαφέρης έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή, ζητώντας από την κυβέρνηση για άλλη μια φορά να προσφύγει σε εκλογές.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια