Τους χορεύει τσιφτετ-Έλλη

Τους χορεύει τσιφτετ-Έλλη
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται στην ΕΡΤ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Έλλης Στάη. Η δημοσιογράφος, η οποία μετέχει στις συσκέψεις του ενημερωτικού τομέα, διατυπώνει- σύμφωνα με πληροφορίες- απίθανες προτάσεις για τις εκπομπές...
των άλλων. 

Κατά... σύμπτωση, αυτές οι προτάσεις, βγάζουν τις εκπομπές εκτός ανταγωνισμού... 
Για παράδειγμα, προ ημερών, συζητήθηκε η εκπομπή του Γιώργου Καπόπουλου. Για όσους δεν γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα, ενημερώνουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους εξωτερικατζήδες- ασχολείται αποκλειστικά με τα διεθνή θέματα. 
Οι μετέχοντες στη σύσκεψη, έμειναν... παγωτό, ακούγοντας τη Στάη να προτείνει η εκπομπή να μην χρησιμοποιεί στούντιο, αλλά να στηρίζεται στο ρεπορτάζ- Καπόπουλος σαν Αυγερόπουλος ένα πράμα. 
Μετά κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν να μην υπάρχει άλλη εκπομπή σε στούντιο ! Και είπαν- προς τιμήν τους, αυτή τη φορά να μην της γίνει το χατήρι, αν και οι υψηλά ιστάμενοι καλόβλεπαν και αυτό το ενδεχόμενο! 
Οι προτάσεις της Έλλης- βλέπετε, βρίσκουν συνήθως ευήκοα ώτα στα υψηλά κλιμάκια. Και όταν λέω “υψηλά” εννοώ και τα κλιμάκια που βρίσκονται εκτός Αγίας Παρασκευής και έχουν την ευθύνη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. 
Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε, μιας και δελτίο ειδήσεων, για λόγους πολιτικής ουσίας, δεν βλέπουμε... 


ΧΡ.ΑΝ
newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια