Αγωνία για τη ζωή του Νίκου Παπάζογλου

Αντιμέτωπος με νέα περιπέτεια της υγείας του βρίσκεται ο γνωστός τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί πριν από ένα χρόνο ο Νίκος Παπάζογλου να είχε πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα η μοίρα του επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.

 
“Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!” δηλώνει ο συμπατριώτης του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Κουτσουράς, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, στην “Espresso”.
 
Ο Παναγιώτης Κουτσουράς, που είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο γνωστός τραγουδοποιός κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει. “Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, κάνει τη θεραπεία του και φεύγει”, δήλωσε και συνέχισε: “Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά”.
 
Παρόλα αυτά, Νίκος Παπάζογλου δεν χάνει την αισιοδοξία του. Το χαμόγελό του δεν τον εγκαταλείπει. Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη. “Τώρα, είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας”, είπε ο ίδιος.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια