Πάγκαλος: έκανε την “κοκόνα” ο Τσίπρας

Ολομέτωπη η επίθεση του Αντιπροέδρου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ


Με αφορμή τη νέα επίθεση εναντίον στελέχους της Κυβέρνησης, του Α. Λοβέρδου, ο Θ. Πάγκαλος μίλησε για φασιστική νοοτροπία η οποία εφαρμόζεται από το ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και κοινωνική ζωή.

Ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega χαρακτήρισε φασίστες και τραμπούκους τους ανθρώπους που επιτέθηκαν στον κ. Λοβέρδο και συνέχισε λέγοντας ότι πρόκειται για σχέδιο το οποίο “το έχει ανακοινώσει στη Βουλή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στη δική του ακαταλαβίστικη για τους πολλούς γλώσσα”

Με αφορμή μάλιστα την επίθεση εναντίον του νομπελίστα στο πανεπιστήμιο της Πάτρας ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για “κατάσταση που επιχειρείται να εξαχθεί και στην κοινωνία”

Κατήγγειλε ανοιχτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΖΑ και την ηγεσία του κόμματος και αναφερόμενος στην επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος σε εκδήλωση στο Παρίσι ανέφερε χαρακτηριστικά
“Ο κ. Τσίπρας μου ζήτησε να πω ονόματα. Όταν τα είπα, έκανε την κοκόνα ο Τσίοπρας, τα έκανε γαργάρα”

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης συνέχισε λέγοντας πως ανέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα, ένα τα ονόματα των ανθρώπων που του επιτέθηκαν στο Παρίσι αλλά εκείνος δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια, δεν διέγραψε αυτούς τους ανθρώπους, ούτε καταδίκασε τις πράξεις καταλήγοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι “ιδεολόγος και διοργανωτής αισχρών και αντίθετων με το πολίτευμά μας φασιστικών πράξεων”.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Πάγκαλου:


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.