Ο δολοφόνος ήταν υποψήφιος αγοραστής – Τι κρύβεται πίσω από το έγκλημα στο Γέρακα


Η εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου συνιδιοκτήτη της έκθεσης αυτοκινήτων στη λεωφόρο Γέρακα προκαλεί σοκ. Οι πρώτες έρευνες των διωκτικών αρχών οδηγούν στην εκτίμηση ότι...
πρόκειται για καθαρή εκτέλεση. 

Ο δολοφόνος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής. Αφού είδε το αυτοκίνητο που –υποτίθεται πως- ενδιαφερόταν να αγοράσει, κάθισε στο γραφείο του ιδιοκτήτη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Μόνο που εκείνος δεν είχε να πει τίποτα άλλο. Έβγαλε ένα πιστόλι των 9ΜΜ, πυροβόλησε μία φορά τον 40χρονο στο κεφάλι, πήρε την πολυτελή μαύρη BMW και εξαφανίστηκε!

Μέχρι στιγμής, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν καταλήξει στο ποια είναι τα κίνητρα του δράστη. Κάνουν, όμως, λόγο για καθαρή εκτέλεση, ίσως και «συμβόλαιο θανάτου», που δεν αποκλείεται να κρύβει πίσω του προσωπικές και οικονομικές διαφορές. 

Φως αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του συνεταίρου του θύματος. Ο οποίος βρήκε τον φίλο του νεκρό και έχει υποστεί σοκ. Οι πληροφορίες που ίσως δώσει στους αστυνομικούς μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Το θύμα δε φαίνεται να είχε οικονομικά προβλήματα ώστε να κινδυνεύει η ζωή του. 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο συνέταιρος του θύματος, επιστρέφοντας στην έκθεση βρήκε νεκρό τον 40χρονο, πάνω στην καρέκλα του γραφείου με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάλυκα από πιστόλι των 9 χιλιοστών, ενώ διαπίστωσαν ότι έλειπε η μαύρη BMW και έδωσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας προκειμένου να γίνουν αστυνομικές αναζητήσεις.


newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια