'Ενα χρόνο μετά τον χαμό τριών αθώων - Κρατούνται 4 για την δολοφονική επίθεση στη Marfin


- 'Aλλοι 4 ύποπτοι - Aπό αυτούς αναζητείται μια γυναικα που έχει ταυτοποιηθεί
- Προσήχθη το απόγευμα και ένας 27χρονος από το Καζακστάν
- Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας

Σχεδόν ένα χρόνο μετά γίνονται οι πρώτες 4 προσαγωγές με... την επιθυμια να γίνουν συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν οι τρεις εργαζόμενοι στην τράπεζα που εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτή επι της οδού Σταδίου όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότωφ και έβαλαν φωτιά στην τράπεζα.

'Ενας 36χρονος, ένας 32χρονος ένας 27χρονος και ένας 21χρονος, εμφανίζονται στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία πολύ κοντά στην Marfin. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος και ο 27χρονος φαίνεται να συμμετέχουν στον εμπρησμό του Ιανού και οι άλλοι δυο να προκαλούν δολιοφθορες στην Marfin.

O εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και θα ληφθούν και από τους 4 ανωμοτί καταθέσεις.

Επίσης, από το οπτικό υλικό εχουν εντοπισθεί άλλα 4 άτομα που συμμετέχουν στα γεγονότα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, αλλά έχει ταυτοποιηθεί μόνο η γυναίκα.

  Tα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.

Ωστόσο, οι 4 προσαχθέντες φαίνονται στο υλικό πριν και μετά τα τραγικά γεγονότα αλλά όχι κατά τη διάρκεια. Επίσης, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους δεν βρέθηκε τίποτα που να τους συνδέει με τα γεγονότα (κάποιο ρούχο, κόσμημα ή παπούτσι).

Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει 70 μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια