Η Ένωση έκανε ένσταση κατά του Ηλυσιακού για την ιδιοκτησιακή σχέση της ομάδας με τον μάνατζερ παικτών, Τάσου Δελημπαλταδάκη και ο αθλητικός δικαστής τη δικαίωσε, στέλνοντας την ομάδα των Ιλισίων στην Α2.


Τα στοιχεία που κατέθεσε...
η ΑΕΚ έπεισαν το Μονομελές Πρωτοδικείο που έκρινε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του Τάσου Δελημπαλταδάκη και της ΚΑΕ Ηλυσιακός, κάτι που απαγορεύεται μιας και ο ίδος είναι μάνατζερ παικτών.

Ο Ηλυσιακός θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μιας και αυτή είναι η μοναδική ελπίδα που έχει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Αν δεν δικαιωθεί η ομάδα των Ιλισίων, τότε η ΑΕΚ θα μείνει στην Α1.

Πάντως πλέον υπάρχει μεγάλο θέμα και με τα πλέι οφ της Α1 που ξεκινούν σε λίγη ώρα. Αν ο ΕΣΑΚΕ και το ΑΣΕΑΔ επικυρώσουν την απόφαση τότε ο Ηλυσιακός θα χάσει όλα τα ματς του με 20-0 κάτι που σημαίνει ότι θα αλλάξει και η τελική κατάταξη της Α1 και άρα θα πρέπει να αλλάξουν και τα ζευγάρια των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση:

"Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)"

Μετά το τέλος της εκδίκασης και πριν την έκδοση της απόφασης οΣωκράτης Λαμπρόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ δήλωσε: "Η ΑΕΚ κατέθεσε μία σειρά εγγράφων από το 2005 έως σήμερα που αποδεικνύουν ότι ο Δελημπαλταδάκης είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός, όπως επίσης και τα πρακτικά των συμβουλίων του ΕΣΑΚΕ, όπου ο εν λόγω κύριος εκφωνείται ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηλυσιακός. Μας παρουσιάζει ως πρόεδρο τον Θοδωρή Καρατζά, ο οποίος είναι υπάλληλος του. Επίσης, γνώμης μας είναι ότι ο κύριος Γαμπιεράκης είναι ένας αχυράνθρωπος, ο οποίος δεν έχει την κατάλληλη περιουσία για να είναι σε αυτήν τη θέση ομάδος της Α1, καθότι είναι υπάλληλος της εταιρίας "Ιατρική Ανάπτυξη" και βγάζει 1000 ευρώ το μήνα. Θα ζητήσουμε διερεύνηση των λογαριασμών του για να δούμε σε ποιό όνομα πάνε οι επιταγές από τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις του ΕΣΑΚΕ, ως προς τον Ηλυσιακό." 

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Νίκος Πετράτος, είπε: "Όλος ο κόσμος ξέρει ότι φέτος στον Ηλυσιακό κουμάντο κάνει ο Γαμπιεράκης. Αυτά που λέει η ΑΕΚ για τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, εκτός του ότι δεν ισχύουν, είναι καθυστερημένα χρονικά. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ο Ηλυσιακός δεν μπορεί να αποβληθεί. Η σύνθεση της ομάδας έχει ελεγχθεί πολλάκις και πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έπεσε αγωνιστικά και δεν την τιμούν αυτά που κάνει."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια