Νίκη για τίτλο έκανε η Μίλαν (video)

Νίκη για τίτλο έκανε η Μίλαν

ΔΕΙΤΕ: Οι «ροσονέρι» θριάμβευσαν με 3-0 επί της Νάπολι

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν των «παρτενοπέι» 3-0, με τον Πάτο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Με το τρίποντο αυτό, οι Μιλανέζοι αυξάνουν την διαφορά από την Ίντερ στους πέντε βαθμούς και από τους Ναπολιτάνους στους έξι.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Νάπολι μπήκε ορεξάτη, θέλοντας να αιφνιδιάσει την Μίλαν. Χάμσικ και Καβάνι ήταν οι εκφραστές των επιθέσεων των «παρτενοπέι» και έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως, οι «ροσονέρι» πήραν τα ηνία του αγώνα. Ρομπίνιο, Πάτο και Ιμπραήμοβιτς αλλάζοντας πλευρές, αποσυντόνιζαν την άμυνα των Ναπολιτάνων και έτσι άνοιγαν χώροι για τις επιθέσεις τους. Την καλύτερη ευκαιρία η Μίλαν την έχασε στο 34’ όταν και ο Φαν Μπόμελ βρέθηκε στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Νάπολι.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Μίλαν ήθελαν να «καθαρίσουν» το ματς από νωρίς κι έτσι έγινε. Στο 47’ πάλι ο Φαν Μπόμελ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά στο επόμενο λεπτό οι «ροσονέρι» κέρδισαν πέναλτι. Ο Αρόνιτσα δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και στην προσπάθεια να διώξει την άγγιξε με το χέρι. Οι Ναπολιτάνοι διαμαρτυρήθηκαν, γιατί ακριβώς στην προηγούμενη φάση ο Ιμπραήμοβιτς φαίνεται να έκανε επιθετικό φάουλ. Ο Σουηδός επιθετικός εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έγινε το 1-0. Η Μίλαν εξαφάνισε την Νάπολι στο υπόλοιπο του ματς και ήταν θέμα χρόνου το σκορ να πάρει διαστάσεις θριάμβου. Στο 77’ ο Πάτο έδωσε την ασίστ στον Μπόατενγκ που πλάσαρε εύκολα τον Ντε Σάνκτις και δύο λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος με εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πηγή: sport-fm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια