Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη Κεντέρη-Θάνου

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη Κεντέρη-Θάνου

Την πρόθεσή τους να εμφανιστούν στο δικαστήριο γνωστοποίησαν οι κατηγορούμενοι

Χωρίς την παρουσία των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη των δύο αθλητών για το τροχαίο ατύχημα που είχαν δηλώσει ότι συνέβη την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τον Αύγουστο του 2004. 

Ωστόσο, όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Μαρία Κευγά, η Κατερίνα Θάνου θα προσέλθει αυτοπροσώπως και θα απολογηθεί όταν φτάσει η ώρα καθώς «είναι προφανές ότι το δικαστήριο θέλει να την ελέγξει» . 

Από την πλευρά του Κ. Κεντέρη ο δικηγόρος του Μιχ. Δημητρακόπουλος ενημέρωσε το δικαστήριο ότι ο εντολέας του βρίσκεται στην Αμερική για σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του όπου και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τις 22 Μαρτίου. Σε περίπτωση όμως, που η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επιστροφή του στην Ελλάδα είναι διατεθειμένος και αυτός, κατά δήλωση του δικηγόρου του, να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να υποστεί τον έλεγχο απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για τις 8 Μαρτίου 2011. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια