"Καθαρά" τα όπλα

Τα βαλλιστικά ευρήματα έδειξαν "καθαρά" όπλα. Ετοίμαζαν ληστεία σε τράπεζα στο Βόλο εκτιμούν οι αρχές από χειρόγραφα. Οι έξι προσαχθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα...


Κανένα από τα όπλα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας Βόλου κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δεν "μίλησε" στις αρχές.
Τα όπλα, σύμφωνα με τα στοιχεία των βαλλιστικών ερευνών που ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε καμία τρομοκρατική ενέργεια.
Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί εάν κάποιο από τα τρία καλάσνικοφ, τα επτά πιστόλια και το περίστροφο έχει χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικού είδους εγκληματική ενέργεια.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, μετά τη σύλληψη έξι ατόμων για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", αναζητούν πλέον τη γιάφκα-οπλοστάσιο, καθώς δεν εντοπίστηκαν τα εκρηκτικά που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.
Από χειρόγραφες σημειώσεις που βρήκαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, εκτιμούν πως οι συλληφθέντες οργάνωναν ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Βόλο.
Ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, πρόκειται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα...
news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια