Απίστευτο: Κερκυραίος Βρήκε θησαυρό και τον παρέδωσε..........

Κλώτσησε στο δρόμο σακούλα με θησαυρό!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ανυποψίαστος περαστικός

Ένας 52χρονος άνδρας από την Κέρκυρα, καθώς περπατούσε στο δρόμο, σκόνταψε σε μια νάιλον σακούλα σκούρου χρώματος και γεμάτος περιέργεια την πήρε στα χέρια του για να δει τι περιείχε. Οταν την άνοιξε, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού η σακούλα περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 26.000 ευρώ, δεκάδες χρυσές λίρες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα όπως κοσμήματα και χρυσαφικά, αλλά και μία ονομαστική τραπεζική επιταγή!

Ο 52χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αλλά σύντομα ξεπέρασε το σοκ και τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, περιπολικό της οποίας έσπευσε στο σημείο και πήρε τη σακούλα. Οπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, αν και οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και ο πειρασμός πολύ μεγάλος, δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να πάρει την πολύτιμη σακούλα και να το βάλει στα πόδια.

Στο μεταξύ, την επομένη το πρωί παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ένας 51χρονος, ο οποίος σε κατάσταση αλλοφροσύνης δήλωσε απώλεια της συγκεκριμένης σακούλας. Αφού περιέγραψε στους αστυνομικούς τι ακριβώς περιείχε η σακούλα και αφού εξακριβώθηκε πως ήταν ο κάτοχος, του παραδόθηκε. Οπως είπε, την είχε τοποθετήσει στην μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας του, όταν σε κάποια λακκούβα του δρόμου η μηχανή τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα η σακούλα να φύγει από τη θέση της και να πέσει στον δρόμο. Οταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, ήταν πολύ αργά.

Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κάτοχος της σακούλας συναντήθηκε με τον «σωτήρα» του για να τον ευχαριστήσει και αν τελικά του παρέδωσε όσα δικαιούται από τον νόμο.

Πηγή: thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια