Συλλήψεις για παράνομη αλιεία στο Πέραμα

Συλλήψεις για παράνομη αλιεία στο Πέραμα

«Χολιγουντιανές» καταδιώξεις με ταχύπλοα

Στη θαλάσσια περιοχή Περάματος, εντός του Ναυτικού Οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού, συνελήφθησαν ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο ταχύπλοο «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ». Κατόπιν εντολών, από μέλη πληρώματος Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος, που επέβαιναν σε βοηθητικό σκάφος, για ακινητοποίηση τους, οι δράστες δεν υπάκουσαν και ακολούθησε καταδίωξη κατά της οποίας ο 35χρονος κυβερνήτης εκτέλεσε επικίνδυνους ελιγμούς.

Μέσα στο ταχύπλοο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 μέτρα δίχτυ «κρυσταλιζέ», αλιεύματα συνολικού βάρους οκτώ κιλών και εικοσιτέσσερα βεγγαλικά εκ των οποίων στα εννέα είχε κολληθεί, με μονωτική ταινία, κομμάτι σιδήρου για να χρησιμοποιηθούν κατά τη διενέργεια αλιείας.

Στην ίδια περιοχή, σήμερα, συνελήφθησαν ένας 38χρονος και ένας 27χρονος, οι οποίοι επέβαιναν στο ταχύπλοο «ΜΑΡΙΟΣ», οι οποίοι δεν υπάκουσαν σε εντολές των αντρών του λιμενικού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, η οποία κατέληξε στο λιμανάκι αλιέων Περάματος.

Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί και εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων εντός θαλάσσης σε βραχώδη περιοχή. Μέσα στο σκάφος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 200 μέτρα δίχτυ «κρυσταλιζέ» και αλιεύματα συνολικού βάρους οκτώμισι κιλών.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια