Φυλάει τα… νώτα της η ΑΕΚ!

Φυλάει τα… νώτα της η ΑΕΚ!Στη γραμμή της άμυνας θα εφαρμοστεί το (αναμενόμενο) rotation του Μανόλο Χιμένεθ.

Τα πολλά παιχνίδια που έχουν βαρύνει τελευταία την πλάτη τους και η ανάγκη να τους έχει «φρέσκους» στην Τούμπα,

οδήγησε τον Ισπανό στην απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καβάλα τους Γεωργέα, Δέλλα και Καράμπελα.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο πρώτος στον προσαγωγό (μετά τη λήξη της προπόνησης) δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία -ενώ και ο αποκλεισμός του δεν οφείλεται σε αυτές, αφού ούτως ή άλλως υπήρχε πρόθεση από τον Χιμένεθ να τον προφυλάξει (έχει παίξει τρία σερί ενενηντάλεπτα σε 10 μέρες).

Η ίδια… πρόθεση, δε, είχε ως αποτέλεσμα την ξεκούραση και των Δέλλα, Καράμπελα -οι οποίοι είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει περισσότερο κουπί στα τελευταία παιχνίδια.

Κατά τ’ άλλα (εκτός των τιμωρημένων Μάκου-Καφέ και των Έντερ-Αργυρίου, που αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής) όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Καβάλα.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ματς: Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Μανωλάς, Νασούτι, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Ματέος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Μπερνς, Σκόκο και Λυμπερόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια