Διπλή επιχείρηση σε Αθήνα, Βόλο

Νέες γιάφκες τρομοκρατικής οργάνωσης ανακάλυψε η αστυνομία στη Νέα Ιωνία Βόλου και την Αθήνα, ενώ στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν προσαχθεί και εξετάζονται επτά άτομα (πέντε άνδρες και δύο γυναίκες).
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα και τον Βόλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί πέντε άτομα στον Βόλο και δύο στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".
Ειδικότερα, έχουν προσαχθεί και εξετάζονται 7 άτομα (5 άνδρες και 2 γυναίκες) και τα οποία  μεταφέρθηκαν στην Αθήνα για να εξεταστούν από τον ειδικό Εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και οι τρεις καταζητούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Τα ξημερώματα εισέβαλαν στο σπίτι-γιάφκα που βρίσκεται στην οδό Ελλησπόντου με Σαγγάριου στην Νέα Ιωνία Βόλου, όπου ανακάλυψαν οπλοστάσιο .
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 2 καλάσνικοφ, 6 πιστόλια, 1 περίστροφο, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, στολές Αστυνομίας, περούκες, Η/Υ, φάροι και ασύρματοι.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για στόχο της αντιτρομοκρατικής που εδώ και καιρό είχε τεθεί σε παρακολούθηση.
Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί δύο γιάφκες με οπλισμό, η μία εκ των οποίων στην οδό Ορφέως στον Χολαργό, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη άλλες πληροφορίες.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια