Ομόθυμη καταδίκη του εγκλήματος στου Ρέντη


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση εναντίον των αστυνομικών στου Ρέντη.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το έγκλημα και τη βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια από αδίστακτους εγκληματίες.

Ταυτόχρονα στην Ολομέλεια, οι εκπρόσωποι των κομμάτων ζήτησαν να ληφθούν εκ μέρους της Πολιτείας όλες οι πρόνοιες ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα αλλά και για την αποκατάσταση των θυμάτων και των οικογενειών τους, για να λάβουν την διαβεβαίωση από τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη ότι, όποια πρόταση κατατεθεί θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, εξέφρασε εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτροπιασμό για το πρωτοφανές γεγονός και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Το ΚΚΕ, δια του Νίκου Καραθανασόπουλου, δήλωσε ότι καταδικάζει το αποτρόπαιο έγκλημα και τόνισε πως το οργανωμένο έγκλημα δεν πατάσσεται απλώς με μέτρα αστυνόμευσης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως είναι φυσική συνέπεια να καταθέτουμε τον πόνο μας, τη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια, έθεσε όμως το ερώτημα «Φτάνει αυτό;».
Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης  Λαφαζάνης εξέφρασε την οδύνη του για την τραγωδία ενώ ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.
Πρόσθεσε ότι, οι αστυνομικοί δίνουν τη μάχη για τον ελληνικό λαό, είναι παιδιά του ελληνικού λαού με μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, τα οποία διαχρονικά δεν αντιμετωπίστηκαν από την Πολιτεία.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια