Παροχές προς επιβάτες

Με παροχές προς το επιβατικό κοινό έχει ξεκινήσει ο ΟΑΣΑ την νέα τιμολογιακή πολιτική του. Δίνει κίνητρα για την προμήθεια κάρτας για τις διαδρομές

Κίνητρα για να προμηθευτεί το επιβατικό κοινό κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα ή για επιλεγμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρέχει ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζει από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο ΟΑΣΑ θα διαθέτει στο επιβατικό κοινό, από 28 Μαρτίου, προς πώληση, ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών 12μηνης ισχύος, με σημαντική έκπτωση.
Πιο συγκεκριμένα, οι κάρτες πρόκειται να είναι δύο τύπων.
Η πρώτη παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό (έως Κορωπί), Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Προαστιακό στο τμήμα Μαγούλα-Πειραιά-Κορωπί. Η κάρτα αυτή περιλαμβάνει και τις γραμμές Express Αεροδρομίου και Σαρωνίδας.
Ο επιβάτης που θα επιλέξει την ετήσια αυτή κάρτα θα πληρώσει € 450.
Δηλαδή στην ουσία πληρώνει τους 10 από τους 12 μήνες και ωφελείται 90 ευρώ.
Το ίδιο ισχύει και για όσους θα αγοράσουν την ετήσια κάρτα για λεωφορεία-τρόλεϊ και Τραμ. Η κάρτα αυτή δεν ισχύει για τις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου και για το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής E 22.
Το κόστος της κάρτας αυτής ανέρχεται σε 200 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι έχει έκπτωση ισόποση με δωρεάν μετακινήσεις για δύο μήνες, ή ετήσιο όφελος 40 ευρώ.
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...