Οι δρόμοι τις φωτιάς...

Οι δρόμοι τις φωτιάς...

ΔΕΙΤΕ: Οδοιπορικό στο κέντρο της νυχτερινής Αθήνας

Πριν καλά καλά πέσει το σκοτάδι και παρά τις υποσχέσεις των υπευθύνων για βελτίωση της κατάστασης πολλοί είναι οι δρόμοι της Αθήνας που γίνονται απροσπέλαστοι για τους απλούς πολίτες.

Αθηνάς, Ομόνοια, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Πατησίων, Πειραιώς, 3η Σεπτεμβρίου και πολλοί άλλοι παράπλευροι δρόμοι είναι σημεία που οι περαστικοί διασχίζουν με… δική τους ευθύνη.

Και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία είναι πανταχού παρών, η παρουσία τους είναι τις περισσότερες φορές διακοσμητική αφού λίγα μέτρα πιο πέρα και εις γνώση των αρχών, διαπράττονται τα αδικήματα της πορνείας, της διακίνησης και της χρήσης ναρκωτικών πολλές φορές μπροστά στα μάτια τουριστών αλλά και μικρών παιδιών που μπορεί να περάσουν από εκεί με τους γονείς τους.







Στην Αθηνάς και την 3η Σεπτεμβρίου η πορνεία βασιλεύει, ενώ στην Ομόνοια την Πατησίων και τη Τοσίτσα το εμπόριο και η χρήση ναρκωτικών γίνεται κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.







Όποιος επιχειρήσει να περπατήσει πεζός το κέντρο της πόλης είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα πέσει επάνω σε δεκάδες αστέγους και τοξικομανείς ενώ θα δεχτεί δεκάδες προτάσεις για αγοραίο έρωτα.











Και μπορεί οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές αρχές να έρχονται και να φεύγουν, μπορεί οι υποσχέσεις για καθαρή και ασφαλή Αθήνα να παίρνουν και να δίνουν, όμως ο φωτογραφικός φακός και οι μαρτυρίες των πολιτών είναι αδιάψευστος μάρτυρας της σκληρής πραγματικότητας.






newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια