Επιστράτευσε τον ποντικομικρούλη


Οι αστυνομικές αρχές των Η.Π.Α. συνέλαβαν έναν άνθρωπο και μάλιστα Έλληνα με την κατηγορία του σαμποτάζ. Ο άνδρας έριχνε ποντίκια σε πλησίον κατάστημα ανταγωνιστή για να του "κλέβει" τους πελάτες

Ο λόγος για τον 47χρονο ιδιοκτήτη πιτσαρίας στην Πενσυλβάνια, Νικόλαο Γαλιατσάτο ο οποίος προκειμένου να σαμποτάρει αντίπαλο κατάστημα πήγαινε σαν πελάτης και έριχνε ποντίκια στις τουαλέτες του. Τα ποντίκια μάλιστα όπως ανέφερε η αστυνομία ήταν αγορασμένα από κατάστημα με κατοικίδια.
Ο 47χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη από αξιωματικούς της αστυνομίας όταν τον "έπιασαν" με μια σακούλα ζωντανά ποντίκια μέσα σε ένα λουτρό σε άλλο κατάστημα.
Ο αστυνόμος Μάικλ Τσίτγουντ μάλιστα ανέφερε: "Δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ τέτοιο περιστατικό με ποντίκια να χρησιμοποιούνται ως όργανο εγκληματικότητας".
Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο πανούργος Έλληνας είχε πάει σε ένα κατάστημα "Verona pizza" και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας είδε πατημασιές στην τουαλέτα και να έναν πίνακα να έχει διαταραχθεί. Πάνω από τον πίνακα βρήκε μια τσάντα. Φοβούμενος για ναρκωτικά την παρέδωσε σε δύο αστυνομικούς που έτυχε να τρώνε εκεί. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον Έλληνα και τον είδαν να πετάει μια τσάντα στα σκουπίδια. Τότε έπιασαν την τσάντα και ανακάλυψαν ότι περιείχε πέντε ζωντανά ποντίκια και ένα νεκρό.
Από τη Δευτέρα (28/2) το απόγευμα ο κ. Γαλιατσάτος παραμένει υπο αστυνομική κράτηση, όπως ανέφερε το "Αssociated press". O συλληφθέντες δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις κατηγορίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια